Om Kjeld Faaborg Ejendomsmægler & Valuar MDE

Valget er dit. Men vælger du det professionelle udgangspunkt, så er du kommet det rigtige sted, og vi byder dig velkommen hos Estate. Hos Estate møder du et stort antal selvstændige ejendomsmæglere og medarbejdere, der er kendetegnet ved et meget stort personligt engagement, et stærkt lokalkendskab og et meget højt fagligt og etisk kompetenceniveau.

Estate mæglerne finder du i Ulsnæscenteret i Gråsten. Centret er beliggende i den sydlige del af Gråsten med meget stor daglig aktivitet, hvilket betyder at vi har stor daglig kundekontakt såvel ved vores udstilling som besøg på kontoret. Vi er markedsførende i området og tilbyder at markedsføre din bolig til tyske kunder. Kom ind i vores butik til en snak om hvad vi kan gøre for dig.

Kjeld Faaborg startede som selvstændig mægler i 1992, hvor han overtog et velrenomeret firma efter Peter Bertelsen, der havde drevet ejendomsmæglervirksomhed siden 1973. Forretningen er derfor en af de ældste i området, og har stort lokaltkendskab i hele området, hvor vi formidler næsten alle typer ejendomme.

I butikken er i alt 5 medarbejdere der hver dag arbejder for salget af ejendomme i området. Butikken har ejendomme til salg, fra hele Sønderjylland.

I 2019 startede mæglerforretningen at annoncere ejendommene på det tyske marked, som blev en enorm succes. I 2021 solgte forretningen i alt 179 ejendomme hvoraf også en stor del blev afsat til udenlandske kunder. Forretningen er kendt for sit gode omdømme og tilfredse kunder. De har sågar opnået en kundetilfredshed på 9,9 ud af 10 på Boligsiden.

Skal du have solgt din bolig, så kontakt Estate Gråsten på 74650933

Kjeld Faaborg Ejendomsmægler & Valuar MDEs valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind

Kjeld Faaborg Ejendomsmægler & Valuar MDE, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

GRÅSTEN EJENDOMSKONTOR V/KJELD FAABORG

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

01-01-1992

CVR-nr:

15630574

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

683110 Ejendomsmæglere mv.

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Kjeld Madsen Faaborg

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

6