Om firmaet

KJV A/S tilbyder robotter, håndteringssystemer og lagerstyring med fokus på at forbedre produktiviteten. Fremtidssikret automationsløsninger med kort tilbagebetalingstid. KJV kan installere og servicere samtlige løsninger!

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
70 11 22...
Adresse

Herluf Trolles Vej 3

5220 Odense Sø

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

KJV A/S tilbyder robotter, håndteringssystemer og lagerstyring med fokus på at forbedre produktiviteten. Fremtidssikret automationsløsninger med kort tilbagebetalingstid. KJV kan installere og servicere samtlige løsninger!

Generel beskrivelse

Hos KJ Værktøj A/S lægger vi vægt på, at vi kan råde og vejlede vore kunder på et teknisk højt niveau. Vore vigtigste målsætninger er at have korte svartider, sikker levering, bredt sortiment og naturligvis konkurrencedygtige priser.

Vi leverer produkter inden for maskiner, spåntagning, teknik, transmission og værktøj. I alt lagerfører vi ca. 45.000 produkter som leveres fra dag til dag fra vort centrallager i Odense.

Se hele vort sortiment på www.kj.dk

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

KJV A/S

Omsætning

90 555 tkr

Afkastningsgrad

25.02 %

Antal ansatte

101

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra KJV A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

KJV A/S

CVR-nr:

79012513

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

15 100 000

NACE-branche

466200 Engroshandel med værktøjsmaskiner

Startdato:

06-09-1985

Ledelse/Administration
Søren Knudsen Løftgaard

Bestyrelsesformand

Jørgen Smith

Bestyrelsesmedlem

Viser 4 af 8
Proff logo
Alternative nummerformater

70112244

70 11 22 44

7011 2244

70 112 244