Om firmaet

Der er ingen beskrivelse af dette firma

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
91 99 89...
Adresse

Rugårdsvej 109D

5000 Odense C

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Hos Klinik Bodywork kan du vælge mellem sportsmassage eller wellnessmassage med aromaolier. Klinikken behandler både professionelle sportsudøvere og almindelige motionister med samme omhu. Høj faglighed med god service, da jeg er under videreuddannelse siden 1998. Mulighed for nem Online-booking. Hvis du foretrækker telefonisk henvendelse, kan du også ringe til 9199 8988, (hvis jeg ikke er ved telefonen vil jeg vende tilbage til dig hurtigst muligt). Med venlig hilsen Lone, Klinik Bodywork.

Behandlinger

Har du ondt i lænden? Og begrænser rygsmerter din hverdag og bevægelsesfrihed?

Hos Klinik Bodywork i Odense kan jeg som professionel og erfaren massør hjælpe dig med en bred vifte af smerter og spændinger i kroppen.

Via fysiurgisk massage i et roligt og afslappende miljø, vil du opleve mere overskud og et øget velvære. En erfaren massør kan få din krop til at føles som ny. Skal jeg hjælpe dig godt på vej til et liv uden smerter?

Så læs med her og bliv lidt klogere på, hvad jeg blandt andet kan hjælpe dig med. Nedenstående punkter er blot eksempler på nogle af de problemer, som mine kunder hyppigst henvender sig med.

Du er meget velkommen til at ringe til mig på 91 99 89 88, hvis du står og har brug for en massør til behandling af et specifikt problem.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Klinik Bodywork

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Klinik Bodywork findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

LONE HACHMANN

CVR-nr:

21556734

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

869090 Sundhedsvæsen i øvrigt i.a.n.

Startdato:

30-04-2007

Ledelse/Administration
Lone Hachmann

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

91998988

91 99 89 88

9199 8988

91 998 988