Klinik for Fodterapi - Viola Andersen logo

Klinik for Fodterapi - Viola Andersen

Om firmaet

Vi er Helsingør Centrums største og ældste klinik, grundlagt i 1994. Vi er 4 statsautoriserede fodterapeuter, vi har eget værksted til fremstilling af specialindlæg og aflastninger. Vi har egen negletekniker, som står klar til...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
49 21 16...
Adresse

Rosenkildevej 2B

3000 Helsingør

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

(3)

Gå til bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Vi er Helsingør Centrums største og ældste klinik, grundlagt i 1994. Vi er 4 statsautoriserede fodterapeuter, vi har eget værksted til fremstilling af specialindlæg og aflastninger. Vi har egen negletekniker, som står klar til at servicere Dem. Endvidere er vi autoriserede forhandler af Dr. Comfort specialfodtøj og vi forhandler mange øvrige fodplejeprodukter. Der er derfor god grund til at aflægge klinikken et besøg

Åbningstider

Klinikken tager imod Dankort og vi har direkte indberetning til sygesikringen Danmark, alt foregår på edb. Tidsbestilling kan ske på 49 21 16 91. Klinikken holder åben lørdage efter nærmere aftale.

Generel beskrivelse

Centrumklinikken finder De på Rosenkildevej 2b i Helsingør, tæt på stationen og diverse buslinier (lige nedenfor indkørslen til Helsingør Bycenter). Der er gode pakeringsmuligheder og handicap parkering 50 m. fra klinikken. Klinikken har i øvrigt handicapvenlige adgangsforhold og handicaptoilet.

Klinikken blev grundlagt i 1994 og vi er siden opstarten flyttet til nye og større lokaler. Vi er 4 statsautoriserede fodterapeuter I klinikkens venteværelse kan vi tilbyde vores kunder gratis kaffe, te eller kakao. Vi har lyse og rummelige lokaler med det mest moderne udstyr så Centrumklinikken er absolut et besøg værd.

Ydelser

Centrumklinikken kan tilbyde alle former for fodbehandlinger, alm. eller luksus fodbehandling, som består af fodbad, fodpeeling, spamask, samt afslutning med massage.

Vi fremstiller ligeledes alle former for indlæg på eget værksted, og husk, at det kun er den statsautoriserede fodterapeut der uddannet og certificeret til fremstilling af individuelle indlæg til fodtøjet. På vort værksted tilpasses og justeres indlægget, så det passer perfekt til Deres behov.

Vi forhandler også de anderkendte indlæg fra specialfirmaet 'FORMTHOTICS' som er værd at prøve, hvis man har mindre problemer med fødderne, eller man blot vil foerbygge udvikling af fejlstilling i foden. Husk at fødderne skal holde hele livet, så det er meget vigtigt, at man har den rigtige stilling i skoen. Med 'FORMTHOTICS' er man sikker på at få en rigtig stilling på foden i sin sko.

Nyt

Som noget nyt kan klinikken nu også tilbyde Shellac negle med farve på fødder. Ring for tidsbestilling til kosmetisk negleteknik på telefon nr. 28 51 27 10

NYHED ......NYHED

Har du problemer med ryg, knæ, ankel så kom forbi og prøv vores nye GAITLINE sko, læs om dem på vores hjemmeside og vi har et sortiment som du kan prøve bestil en tid eller kom forbi og få en brochure i klinikken helsingor-fodterapeuter.dk. SKAL PRØVES

Klinik for Fodterapi - Viola Andersens valgte links

Bedømmelser

O

Oda Nielsen

Mere end et år siden

jeg fik både ordnet mine fødder og finger negle fik også lagt shellac på, og det er utroligt flot, jeg er meget glad...

E

Emma Petersen

Mere end et år siden

Super god og professionel fodbehandling.
Klinikken var lys, venlig, ren og lækker.
Kan anbefales.

E

Else Hansen

Mere end et år siden

En utrolig dejlig oplevelse - jeg føler nærmest at jeg kan flyve nu.

Mange tak
Else Hansen

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Klinik for Fodterapi - Viola Andersen

Omsætning

195 tkr

Afkastningsgrad

43.64 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Klinik for Fodterapi - Viola Andersen findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

HEALTHCARE GROUP DENMARK ApS

CVR-nr:

32933319

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

80 000

NACE-branche

869090 Sundhedsvæsen i øvrigt i.a.n.

Startdato:

17-05-2010

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

49211691

49 21 16 91

4921 1691

49 211 691