Om Klinik for fodterapi

Din garanti for en professionel behandling. Som statsautoriserede fodterapeuter er vi her på klinikken medlemmer af Danske Fodterapeuter.

Pas på dig selv og dine fødder

Dine fødder skal bære rundt på din krop, lige fra den dag du tager dine første skridt. Det er en belastning, som faktisk er meget større end de fleste går rundt og tror.

Det er yderst vigtigt, at du passer og plejer din fødder hver eneste dag. Gør du det, er der en bedre mulighed for, at dine fødder nok skal bære dig rundt resten af livet.

Desværre er det ikke alle mennesker der kan undgå sygdomme og ulykker. Rigtig mange bliver ramt af diabetes, gigt og andre alvorlige sygdomme, der kan indvirke på dine fødders sundhed. Som statsautoriserede fodtereapeut kan jeg hjælpe dig med at holde en god fodsundhed – også hvis du rammes af sygdom.

Fodproblemer

Dine fødder skal bære rundt på din krop, lige fra den dag du tager dine første skridt. Det er en belastning, som faktisk er meget større end de fleste går rundt og tror.

Derfor er det yderst vigtigt, at du passer og plejer din fødder hver eneste dag. Gør du det, er der en bedre mulighed for, at dine fødder nok skal bære dig rundt resten af livet.

Desværre er det ikke alle mennesker der kan undgå sygdomme og ulykker. Rigtig mange bliver ramt af diabetes, gigt og andre alvorlige sygdomme, der kan indvirke på dine fødders sundhed.

Som statsautoriserede fodtereapeuter kan vi her på klinikken hjælpe dig med at holde fødderne sunde og fri for hård hud, knyster og nedgroede negle – og hjælpe dig, hvis du skulle blive ramt af en alvorlig sygdom, der påvirker dine føddder.

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Klinik for fodterapi Fodterapeut, København - 1

Klinik for fodterapi, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Luciene F Jensen

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

25-01-2021

CVR-nr:

42056278

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

869090 Sundhedsvæsen i øvrigt i.a.n.

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Luciene Farias Jensen

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

-