Om Klinisk Tandtekniker Tina Islandi Ottesen

Vi skaber en god og hyggelig atmosfære, så du føler dig tryg og godt tilpas. Vi gør vores bedste for at genskabe dit naturlige smil, gerne med hjælp efter et billede evt. et ungdoms billede. Vi arbejder ikke efter tiden, men efter at skabe det bedste resultat til dig.

Klinikken

Klinikken ligger i hjertet af Ballerup kun 5 min. gågang fra stationen og med udsigt til byens smukke kirke. Klinikken har ligget her i ca. 30 år, og var før ejet af Klinisk Tandtekniker Bent Schytz Knudsen. Klinisk Tandtekniker Tina Islandi Ottesen overtog klinikken i 2004 og har specialiseret sig i aftagelig protetik lige siden.

Alt protesearbejdet bliver fremstillet på eget nyere istandsat laboratorie. Klinikken er indrettet hyggeligt og varmt, så du bedst muligt føler dig hjemme og velkommen, når du besøger os. Hos os ønsker vi, at du kommer med et smil og forlader klinikken med et endnu større.

Klinikken har skabt et netværk af kompetente og dygtige samarbejdspartnere. Vi arbejder kun sammen med yderst dygtige tandlæger samt leverandører inden for faget, og med eget laboratorie er det din garanti for, at alt er Dansk produceret.

Skulle der opstå ventetid, hvilket kan forekomme, da vi ikke går på kompromis med Vores patienter samt behandlinger, kan du i fred og ro sidde i Vores hyggelige venteværelse med udsigt til kirken og læse i et af Vores mange magasiner.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på klinikken.

Klinisk Tandtekniker Tina Islandi Ottesens valgte links

Billedgalleri

  • Klinisk Tandtekniker Tina Islandi Ottesen Tandtekniker, Ballerup - 1
  • Klinisk Tandtekniker Tina Islandi Ottesen Tandtekniker, Ballerup - 2
  • Klinisk Tandtekniker Tina Islandi Ottesen Tandtekniker, Ballerup - 3
  • Klinisk Tandtekniker Tina Islandi Ottesen Tandtekniker, Ballerup - 4

Klinisk Tandtekniker Tina Islandi Ottesen, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnKlinisk Tandtekniker Tina Islandi Ottesen
SelskabsformEnkeltmandsvirksomhed
Startdato:15-04-2005
CVR-nr:28463316
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche325000 Fremstilling af medicinske og dentale instrumenter samt udstyr hertil

Ledelse/Administration

Tina Islandi OttesenFuldt ansvarlig deltager