Se på kort

kloakrensning søndersø 

gav 11 virksomheder i dette område

Torneløkke

Lukket

Sundbrovej 395700 Svendborg
logo

Firmaet ligger i Svendborg og tager også imod kunder fra Søndersø.

Torneløkke er et kloak-, anlægsgartner- og entreprenørfirma, der løser opgaver for private og virksomheder samt kommuner og boligselskaber. I samarbejde med kunden løser vi opgaven, og vi sætter en ære i at være i tæt dialog med kunden i hele processen. Sagt på en anden måde: Vi hjælper dig gennem processen fra idé til virkelighed. Vi er specialister i div. regn- og spildevandsløsninger samt jord-, beton- og anlægsarbejde. Læs mere på vores hjemmeside.

RASMUSSEN & CO. APS / KLODAN

Lukket

Tokkerodvej 285462 Morud
logo

Firmaet ligger i Morud og tager også imod kunder fra Søndersø.

Klodan tilbyder totalløsninger inden for aut. kloakarbejde. Mange års erfaring kombineret med de nyeste teknologier gør, at vi i dag og i fremtiden kan leverer en optimal løsning i forbindelse med alle kloakopgaver - store som små. Vores kundekreds omfatter idag en lang række offentlige og private virksomheder, kommuner, forsikringsselskaber samt private borgere i hele Odense og Nordfyn. Klodan består i dag af engagerede og kompetente medarbejdere. Kvalitetssikret af Teknologisk Institut.

Entreprenør Yndgaard ApS

Birkholmvej 695471 Søndersø

Kloakmester Torben Olsen

Bladstrupvej 815400 Bogense

Kloakmester Torben Olsen udfører alt inden for kloakarbejde. Vi lægger stor vægt på tilfredse kunder og udfører altid vores arbejde professionelt og korrekt. Vi står gerne til rådighed med vores ekpertise i forbindelse med nybyggeri, renoveringer m.v. Kontakt os gerne, hvis De ønsker yderligere information eller et uforpligtende tilbud.

Øens Kloak- og Industriservice ApS

Æblehaven 105462 Morud

J. A. Entreprise ApS

Søndergårdsvænget 105450 Otterup
logo

J.A. Entreprise er et entreprenørfirma i Otterup, som udfører alle former for entreprenørarbejde. Vi er et autoriseret kloakmesterfirma, som udfører alle opgaver indenfor jord, kloak, beton, dræn og belægning. Derudover udfører vi underboringer, kloakrenoveringer og stålrørsramning. J.A. Entreprise er et firma, som henvender sig til alle kundetyper og alle opgaver store som små vil blive løst med kvalitet og grundighed for øje og hvor kunden er i centrum.

Allround Byg A/S

(4.8)

Hans Egedes Vej 205210 Odense Nv

Munkerod 2007

Munkerodgyden 19A5200 Odense V

Kurt Godskesen ApS

Kvindevadet 75450 Otterup

Kildegaard - Aut. Kloakmester & Entreprenør ApS

Guldbjergvej 175400 Bogense

Paarup Kloakservice

Munkerodgyden 19A5200 Odense V