Om Kloakservicekbh ApS

Kloakservice & Slamsugning på hele SjællandSkræddersyet kloakservice - Vi tilpasser kloakservice så du får det bedst mulige resultat.Mere end 25 års erfaring - Det et vigtigt for os at vi afleverer et godt stykke arbejde.En aftale er en aftale - Hos os er der ingen skjulte gebyrer - en aftale er en aftale.

Vi tror på, at en god relation til kunden giver det bedste resultat.

Hos Kloakservice KBH er godt håndværk og fair priser en topprioritet, og vi tilbyder kloakservice udført af erfarne fagfolk. Vi ved, at kloakproblemer kan være akutte, og derfor har vi døgnservice og står klar til at hjælpe dig med dit kloakproblem døgnet rundt.

Mere end 25 års erfaring med kloakservice

Kloakservice KBH står klar til at hjælpe dig med mange forskellige typer af kloakopgaver og services til rimelige priser.

Vi har været i branchen i mange år, og vi har været på utallige kloakserviceopgaver, så du er garanteret kvalificeret hjælp, service og rådgivning i forbindelse med dit kloakarbejde.

Du kan forvente, at vi har det nyeste værktøj, og at vi altid står klar til at løse dit kloakproblem.

Vores veluddannede og erfarne medarbejdere står altid klar, og vi ved, hvor vigtigt et veludført arbejde er – Derfor kan vi hurtigt rykke ud til vores kunder.

Vi holder til i København, hvor de fleste af vores opgaver også er. Vi kører dog også gerne ud i større dele af Sjælland.

Vi tilbyder altid vores kunder en skræddersyet løsning, der passer til lige præcis dine behov.

Du kan forvente et effektivt og kvalitetsbevidst arbejde til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os i dag, og hør mere om hvad vi kan gøre for dig.

Hvad er en TV-inspektion?

En TV-inspektion er egentlig en metode til at klarlægge helt præcist, hvordan dit kloaksystems tilstand er. Det er en helt moderne og ganske nem metode til at få et komplet indblik i kloaksystemets tilstand og hurtigt klarlægge eventuelle problemer.

Man sender sådan set et kamera ned i kloakken, hvor det kan filme og identificere eventuelle problemstillinger i din kloak. Det kan f.eks. være en tilstopning eller et brud på et kloakrør, som skaber problemer.

Med en TV-inspektion kan du hurtigt klarlægge, hvad problemerne helt præcist skyldes.

Så hvis du altså mistænker problemer eller skader i kloakken, er en TV-inspektion en god og effektiv metode til at gøre dig klogere på problematikken.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du skal bruge en TV-inspektion eller har spørgsmål til processen. Vores telefon er bemandet alle døgnets 24 timer, så vi sidder altid klar til at hjælpe dig.

Døgnservice

Hos Kloakservice KBH tilbyder vi døgnservice, så du altid kan føle dig tryg og vide, at vi kan være der på alle tidspunkter af døgnet.

Hvad er slamsugning?

Slamsugning er en metode til at rengøre din kloak eller brønd for skidt og snavs. Ofte vil en slamsugning komme i spil, når enten din kloak eller brønd er helt stoppet til. Slamsugning er en utrolig effektiv metode, som virkelig får løsnet og renset din kloak eller brønd, når der er problemer med tilstoppelse.

Slamsugningen udføres med en slamsuger, som er en helt speciel type vogn, der netop bruges til rens af stoppede kloakker og brønde. Selve slamsugningen foregår ved, at man spuler kloakken eller brønden med rent vand, så man kan få løsnet slam, fedt, grus og andre faste materialer, som kan være med til at tilstoppe en kloak eller brønd. Derefter suges hele molevitten ud af din kloak eller brønd, så det stopper med at skabe problemer for dig.

Når slamsugningen er foretaget, vil du igen have en kloak eller brønd, der fungerer helt, som den skal.

Hvordan foregår rensning af faldstammer?

Når en faldstamme renses, foregår det typisk ved, at den slam, som gemmer sig i faldstammen, suges op, hvorefter faldstammen spules igennem med en højtryksspuler.

Ved at rense faldstammen på denne måde sikrer vi, at fedt og andre aflejringer effektivt fjernes fra faldstammen, så problemet ikke opstår med det samme igen. På den måde sikrer vi vores kunder en varig og holdbar løsning, når vi renser deres faldstammer.

Autoriseret rottebekæmpelse hos Kloakservice Kbh

I Danmark er det en nødvendighed, at have tilegnet sig retten til at håndtere og bekæmpe rotter med bl.a. rottegift.

Det er kun tilladt for personer og kloakfirmaer, der er blevet autoriseret af Miljøstyrelsen. Heldigvis er vi hos Kloakservice KBH din autoriserede rottebekæmper i København og på resten af Sjælland.

Vi har mange års erfaring med rottebekæmpelse og R1 autorisation gennem Miljøstyrelsen.

Har du derfor mistanke om rotter på din grund, din bolig eller i lejeligheden, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os på telefon: 51 40 04 90.

Kloakservicekbh ApS' valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Kloakservicekbh ApS Kloakmester, København - 1
  • Kloakservicekbh ApS Kloakmester, København - 2
  • Kloakservicekbh ApS Kloakmester, København - 3
  • Kloakservicekbh ApS Kloakmester, København - 4
  • Kloakservicekbh ApS Kloakmester, København - 5
  • Kloakservicekbh ApS Kloakmester, København - 6
  • Kloakservicekbh ApS Kloakmester, København - 7
  • Kloakservicekbh ApS Kloakmester, København - 8
  • Kloakservicekbh ApS Kloakmester, København - 9

Kloakservicekbh ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Kloakservicekbh ApS

Selskabsform

Anpartsselskab

Startdato:

29-10-2020

CVR-nr:

41822457

Selskabskapital

150000

Omsætning

-

NACE-branche

370000 Opsamling og behandling af spildevand

Ledelse/Administration

Direktør

Karsten Rothberg

Direktør

Marianne Rothberg Hansen

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

3 549 tkr

Afkastningsgrad

−9,99 %

Antal ansatte

5