Om Knud Larsen Byggecenter A/S

Dine konkurrenter har brugt denne plads til at beskrive deres virksomhed. Vidste du, at du som virksomhedsejer let kan opdatere dine virksomhedsoplysninger her på Krak?

Ejer du denne virksomhed?

Lignende virksomheder i nærheden

8.3 kmKrydsfinér-Handelen A/S

Krydsfinér-Handelen A/S

35.3 kmXl-Byg Brejnholt Bjergmark A/S

Xl-Byg Brejnholt Bjergmark A/S

Knud Larsen Byggecenter A/S, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

KNUD LARSEN BYGGECENTER A/S

Selskabsform

Aktieselskab

Startdato:

14-06-1977

CVR-nr:

82553711

Selskabskapital

626000

Omsætning

-

NACE-branche

467310 Engroshandel med træ, trælast og byggematerialer, 475220 Byggemarkeder og værktøjsmagasiner

Ledelse/Administration

Poul Balling Sørensen

Bestyrelsesmedlem

Peter Rassing

Bestyrelsesmedlem

Jesper Wichmand Larsen

Bestyrelsesmedlem

Viser 4 af 5

Bedømmelser om Knud Larsen Byggecenter A/S

Birthe

mere end et år siden

Jeg har nu gennem mange år køb brænde hos firmaet. Jeg har fået leveret såvel herhjemme som i sommerhuset.
Hver gang har jeg fået en flot service og perfekt levering, også hvis jeg har bedt om at blive ringet op for at sikre mig, at brændet blev stillet der hvor jeg gerne ville have det. Det er det blevet hver gang.
Brændet har været i fin stand og det har endog været sådan, at jeg efter nogle af leveringerne har min mand kunnet skære burene ned, så de faktisk er blevet til en del af mit brændeskur. Burene har hver eneste gang været dækket i toppen med plastic som brændet kun har været minimalt vådt - flot arbejde fra medarbejderne.
Jeg har anbefalet flere af mine kolegaer også at købe brænde, og jeg ved nogle har gjort det og været lige glade for det som jeg har været.
Jeg ved at nogle har købt via nettet og det har fungeret uden problemer for dem, sådan siger de da på lærerværelset, når de fortæller om det.
Priser og levering er bare helt OK i forhold til min tidl leverandør.

Henrik

mere end et år siden

Undertegnede er meget skuffet over levering af Pejsebrænde de sidste 3 gange jeg har købt hos jer.Den 17 februar 2010 fik jeg endelig leveret et bur med birkebrænde som var udpeget,betalt og sat til side med navn og adresse på, fordi det var klar til fyring...men efter ca.6 ugers ventetid og 3 rykkere har modtaget et Bur som var vådt og manglede de sidste 3 lag i højden pga.buret var knækket i rammen...det skete også sidste år hvor jeg havde købt 2 bure med ASK..Her var det ene bur endda et blandet løv som var endnu mere medtaget end denne gang, Det blev godt nok byttet efter megen råberi og snak med ekspeditionen..yderligere var det blevet aflæsset i blød jord i stedet for på fliserne som aftalt. umuligt at håndtere med en løftevogn. Birkbrænde købt 13 januar 2010