Om firmaet

Koncepthal er totalleverandør af hal-, erhvervs- og industribyggeri. Vi tilbyder et af markedets bedste koncepter inden for halbyggeri. Vi har udviklet et fleksibelt halkoncept, der dækker de fleste behov indenfor landbrug,...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
30 95 80...
Adresse

Ansager Landevej 11

7200 Grindsted

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Koncepthal er totalleverandør af hal-, erhvervs- og industribyggeri. Vi tilbyder et af markedets bedste koncepter inden for halbyggeri. Vi har udviklet et fleksibelt halkoncept, der dækker de fleste behov indenfor landbrug, erhvervs- og industribyggeri. Vi leverer bl.a. bygninger med en fri spændvidde helt op til 300 m, både som byggesæt, medbyg eller nøglefærdigt i totalentreprise. Vi sidder klar med gode råd og vejledning, og vi leverer til den aftalte tid og til en fair pris.

Om Koncepthal

Vores målsætning har i årtier været at forenkle byggeprocesser og udvikle nye koncepter, som gør det muligt at tilbyde kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Takket være en kvalitetssikret præfabrikation og udvikling af nye unikke byggetekniske løsninger, har vi udfordret, og fortsætter med at udfordre, konventionelle metoder i branchen.

Med Koncepthal får du en erfaren og stabil parter, der kan håndtere hele byggeprocessen. Vi samarbejder med de bedste leverandører, både lokalt og internationalt. Takket være store indkøb og lave omkostninger, kan vi tilbyde kvalitet til en fair pris. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten eller vores beregninger, da det altid har været en bedre forretning for alle parter at levere et ordentligt produkt fra starten.

Både hvad produkter og kunder angår, synes vi selv at vi kommer vidt omkring. Vores kundekreds er alsidig og omfatter virksomheder inden for de fleste brancher samt private husstande fordelt over hele Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. I samarbejde med vores leverandører af byggekomponenter og byggesæt kan vi endda levere til det meste af Europa.

Koncepthal A/Ss valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Koncepthal A/S

Omsætning

4 326 tkr

Afkastningsgrad

28.16 %

Antal ansatte

1

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Koncepthal A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Koncepthal A/S

CVR-nr:

42141887

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

750 000

NACE-branche

411000 Gennemførelse af byggeprojekter

Startdato:

17-02-2021

Ledelse/Administration
Michael Riber Pedersen

Bestyrelsesmedlem

Heidi Holm

Bestyrelsesmedlem

Philip Holm Pedersen

Bestyrelsesmedlem

Viser 4 af 5
Proff logo
Alternative nummerformater

30958095

30 95 80 95

3095 8095

30 958 095