KonPsyk – Center for kontekstuel psykologi logo

KonPsyk – Center for kontekstuel psykologi

Om firmaet

Vi er en moderne psykologvirksomhed som har til formål at tilbyde virksom psykologisk behandling, rådgivning og supervision til alle der har brug for det. Vi arbejder på grundlag af kontekstuel adfærdsvidenskab, som er en...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
71 94 89...
Adresse

Dronningensgade 23

5000 Odense C

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Vi er en moderne psykologvirksomhed som har til formål at tilbyde virksom psykologisk behandling, rådgivning og supervision til alle der har brug for det. Vi arbejder på grundlag af kontekstuel adfærdsvidenskab, som er en videnskabsfilosofisk og forskningsbaseret tilgang som er i global vækst og hvis primære fokus er at finde ud hvad der virker i forhold til at få livet til at fungere. Man taler om at den kontekstuelle adfærdsvidenskab er den tredje bølge af psykoterapi.

Kontekstuel adfærdsvidenskab er en grundlæggende tilgang som flere terapeutiske retninger lægger sig op ad. Blandt de mest udbredte er Acceptance & Commitment Therapy (ACT), Compassion Focused Therapy (CFT), Functional Analytic Therapy (FAP) og Dialectic Behavior Therapy (DAT). Men tilgangen er også beslægtet med elementer i de fleste former for psykoterapi, herunder metakognitiv terapi, kognitiv adfærdsterapi, narrative, systemiske og psykodynamiske terapiformer og kan også fint forenes med disse.

En af de helt afgørende egenskaber ved en tilgang baseret på kontekstuel adfærdsvidenskab er at vi ikke har fokus på symptomreduktion. Vores fokus er på hvordan du/vi kan leve et meningsfuldt liv og gøre de ting der betyder noget for os.

KonPsyk – Center for kontekstuel psykologis valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

KonPsyk – Center for kontekstuel psykologi

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

7

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra KonPsyk – Center for kontekstuel psykologi findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

KonPsyk

CVR-nr:

40861505

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

869030 Psykologisk rådgivning

Startdato:

15-10-2019

Ledelse/Administration
Anders Christian Randløv

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

71948940

71 94 89 40

7194 8940

71 948 940