Krakteknik.dk - din tekniske leverandøroversigt og B2B markedsplads [an error occurred while processing this directive]

Google vild med Krak!

Lige før Jul 2008 offentliggjorde Google den årlige undersøgelse ”Zeitgeist”, der giver et rigtig godt indblik i, hvad du og jeg og andre mennesker rundt omkring i verden søger på Google.

Du ved sikkert at...

Rigtig mange bruger Google som startside. Google er et fantastisk søgeværktøj, når du skal finde næsten hvad som helst, du ikke ved nok om, og som du gerne vil undersøge nærmere.

Det kan være alt fra tv-programmet for i aften, til hvad medlemmerne i ”Vild med dans”, Paris Hilton eller Sys Bjerre går rundt og laver eller, hvilke løjer Obama, Osama og Stein Bagger nu har fundet på.

Men vidste du også at...

Rigtig, RIGTIG mange danskere bruger Google til at finde en hjemmeside, de allerede kender? Så i stedet for at gemme de kendte sider under ”foretrukne” eller skrive f.eks. www.krakteknik.dk i sin Explorer/internet browsers søgefelt, så bruger mange simpelthen Google til at finde siderne – og man sparer fingerspidserne for de 7-8 tasteslag det tager at skrive www., .dk og .com.

For eksempel er AF (Arbejdsformidlingen/Jobnet), Facebook og Krak tre af de 5 mest populære søgeord på Google i hele 2008. Og hvor populær Krak er som dansk søgemaskine lige nu, kan du desuden altid se på www.FDIM.dk .

Krak vild med Google

Google hjælper nemlig vores brugere, knap 2 millioner danskere om måneden, til at finde Krak.dk frem på skærmen, når de skal finde en leverandør af stort set hvad som helst, de gerne vil købe.

Og så finder Google selvfølgelig Krakteknik.dk til de specielt business-to-business-professionelle, selv om Krakteknik ikke er helt så populær som storebror Krak.dk (...endnu).

B2B-indkøbere vilde med Krakteknik

Google lever jo af at kunne finde ”alt”. Prisen er så, at du ofte får så mange hits, at det ville tage måneder at se dem alle igennem – så det er der ingen, der gør.

Krakteknik lever til gengæld af at levere en så struktureret B2B-leverandørliste som muligt, på præcis det produkt, den service, det varemærke en kunde ønsker at købe her og nu.

Prisen er så, at man ikke kan finde ”alt” på Krakteknik. Det er der nu heller ingen, der savner – indkøbere er et travlt folkefærd. Når de først har besluttet sig for at købe noget, kan det ikke gå stærkt nok.

Lokale eller landsdækkende B2B-leverandører finder du nemt, hurtigt og uden dikkedarer på Krakteknik.

Tjek lige Google Zeitgeist

Tjek selv hvad danskerne og andre folk i verden var mest vilde med i 2008. Du kan jo søge efter ”Zeitgeist 2008” på Google – eller, for at gøre det rigtig nemt, så brug linket lige herunder.

Bruger du bestemte hjemmesider tit og meget, så gem dem under foretrukne – det sparer dig for alle tasteslagene, et enkelt klik, og du er der. Og vil du have Krakteknik som startside, kan du nemt få det med et enkelt klik på forsiden af www.krakteknik.dk - prøv det selv nu.

Med Windows XP og Vista kan du endda åbne flere faner med forskellige startsider samtidig! Så har du både Google, Krak og Krakteknik lige ved hånden hele tiden. Ved du ikke hvordan, så spørg din lokale IT-nørd.

Hellere både-og end enten-eller, ikke sandt? Der er heldigvis stadig noget i 2009, som både kan være nemt, sjovt og fordelagtigt på samme tid.


Mange hilsner

Poul Jeritslev
Krakteknik Teamet

Kontakt Krakteknik
[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]