Om Krisecentret Røntofte

Røntofte krisecenter har gennem mange år hjulpet kvinder, som er havnet i den ulykkelige situation, at ende i et voldeligt forhold. Her kan du kan finde praktiske oplysninger om krisecenteret, og derudover en masse viden om voldens karakter og konsekvenser.Stop volden – Bryd tavsheden.Røntoftes vision er:Vi har alle ret til et liv uden vold.

Værdigrundlag

- At alle på krisecenteret Røntofte møder hver eneste kvinde og barn med respekt, nærhed, åbenhed, forståelse, empati og rummelighed.

- At beboerne mødes med en varm og rolig atmosfære når de ankommer til krisecentret.

- At alle på krisecenter Røntofte gør deres yderste for at give omsorg og støtte, aktiv lytning og rådgivning.

- At alle gør deres yderste for højeste mulig sikkerhed og tryghed ud fra de forudsætninger Røntofte har på nuværende tidspunkt overfor vores beboere.

- At alle gør sig ihærdige med at møde vores beboer og håndterer de situationer, de kommer i, på den bedste måde for beboeren. (særligt når de er i perioder er særlige skrøbelige og sårbare.)

- At alle har øje for at beboeren har ret til at træffe sine egne valg omkring eget liv uanset hvad situationen måtte være.

- At alle respektere beboerens grænser og baggrund og kunne differentier fra egne normer og kunne se bredt på og rumme beboerens reaktioner og handlermåder.

1: Det er vigtigt vi arbejder ud fra, at bruge hinanden og hinandens erfaringer, kompetencer. Har mod til at gå ud over vores egne referencerammer.

2: At vi er yderst opmærksom på at være nærværende tilstede sammen med beboeren, i det der er, og sker. Og at kan rumme relationen og situationen, så beboeren bliver mødt med autencitet og beboerens valg, overordnet bliver til gode set udefra de forudsætninger vi har.

3: Herved kan vi overordnet undgå, at komme til at handle ud fra vores egen frygt og usikkerhed, som kan ende med tage styringen, i stedet for hvad der er bedst og sandt for beboeren i given situation.

Krisecentret Røntofte, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Fonden Krisecentret Røntofte

Selskabsform

Fonde og andre selvejende institutioner

Startdato:

06-07-1985

CVR-nr:

79005312

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

879090 Andre former for institutionsophold

Ledelse/Administration

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

16

Søgeord

Søgeord mangler

Alternative nummerformater

4921206649 21 20 664921 206649 212 066