Se på kort

låsesmed københavn 

gav 72 virksomheder i dette område

(5)

Nørrebrogade 842200 København N
logo

Med førende sikkerhed. Mejlshede Gruppen er en moderne sikringsvirksomhed, bestående af firmaerne DS-Låse, Mejlshede Låse, Sesam Låse og Dansk Pengeskabsindustri. Vi beskæftiger ca 50 personer og har over 30 udkørende låsesmede. Vores specialer er låsesystemer, adgangskontrol og pengeskabe, men vi er kompetente i alle dele af låsesmedefaget. Vores butikker på Nørrebro og Østerbro har et stort udvalg, og er klar til at vejlede dig omkring dine sikringsbehov.

(5)

Smedekærvej 62770 Kastrup
logo

Firmaet ligger i Kastrup og tager også imod kunder fra København.

Låsebussen har tilbudt døgnservice til alle kunder siden 1972 og er DIN lokale låsesmed i bl.a. Dragør, Kastrup, Tårnby - kort sagt hele Amager, samt i København. Låsebussen er naturligvis medlem af Dansk Låsesmede Forening (DLF). DLF kræver, at alle medarbejdere har ren straffeattest og at de desuden er opdateret indenfor de nyeste sikkerhedsregler. Derudover er Låsebussen ISO 9001-certificeret, hvilket sikrer, at alle kunder tilbydes en ensartet, høj kvalitet.

Låsesmede Søgeord

Antallet af indbrud stiger hvert år, men heldigvis er ejeren selv herre over, hvor indbrudssikker hans ejendom er. Mange ejendomme har gamle, slidte låse, der forholdsvis let kan åbnes. Et låseeftersyn hver 10. år kan nemt forbedre sikkerheden. Yderdøre bør sikres med en lås med cylinder på begge sider. Hvis låsen har vrider, bør man have en ekstra lås. Det er vigtigt ikke at give tyven en hurtig og let flugtvej gennem yderdørene. Husk også at sikre altan- og terrassedøre samt vinduer.

Vis mere
Transformervej 292860 Søborg
logo

Firmaet ligger i Søborg og tager også imod kunder fra København.

Weibel Installation udfører autoriseret el-arbejde. Virksomheden hører hjemme i Gladsaxe / Lyngby området. Vi er et engageret og dynamisk team, der hovedsagligt beskæftiger os med reparation, og etablering af diverse elinstallationer, tele- og data installationer samt reparation af hårde hvidevarer, for såvel virksomheder, private og det offentlige. Vi leverer kvalitetsarbejde til absolut konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde alle aftalte betingelser samt leveringstider.

Søborg Hovedgade 8A2870 Dyssegård
logo

Firmaet ligger i Dyssegård og tager også imod kunder fra København.

Vi fører alt inden for låse, nøgler, og pengeskabe. Er du blevet låst ude, kan vi komme og åbne for dig.

Østerbrogade 1202100 København Ø
logo

Hvis du står og mangler en god og sikker låsesmed i København, så vil vi hos Sesam Låse være det helt rigtige valg for dig. Siden 1938 har du kunnet finde vores låsesmed i København Ø, og lige nu ligger vores låsesmed på Østerbrogade 120. Vi har altså rigtig mange års erfaring, når det kommer til alt, hvad der handler om låse. Uanset, om du har brug for at få installeret en ny lås, skal have hjælp efter et indbrud, eller du gerne vil sikre dit hjem med et alarmsystem, så kan vi hjælpe.

Buddingevej 79A2800 Kongens Lyngby
logo

Firmaet ligger i Kongens Lyngby og tager også imod kunder fra København.

Lyngby Låse & Alarm har, udover mange produkter til private, også et bredt sortimentaf løsninger til erhverv, uanset om det drejer sig om store eller små ting. Vi finder det produkt der passer til dine ønske. Lyngby Låse & Alarm blev etableret i 1970, hvilket gør at vi i dag er et af Danmarks ældste sikrings-firmaer indenfor låse og elektronisk sikring.

Hedeager 32605 Brøndby
logo

Firmaet ligger i Brøndby og tager også imod kunder fra København.

Vort speciale er 'sikkerhedsdøre til lejligheder' - det vil sige udskiftning af døre i boligejendomme. Nye som gamle, store som små. På elegant vis udskiftes eksisterende lejlighedsdøre, som ikke lever op til tidens krav - eller som ikke imødekommer beboeres ønsker og behov. Alle opgaver udføres af erfarne special-uddannede montører.

(5)

Drogdensgade 11, 4. sal.2300 København S
Kildevældsgade 79A, 3. sal. tv2100 København Ø
Vigerslevvej 3002500 Valby

(1)

Bjørnsonsvej 15, st. sal.2500 Valby
Bykildevej 82500 Valby
Frederikssundsvej 235, st. sal. th2700 Brønshøj
Islands Brygge 27, 5. sal. th2300 København S
Ålekistevej 662720 Vanløse
Studiestræde 7, 1. sal.1455 København K

(5)

Sankt Jørgens Allé 6, kl. sal.1615 København V
Amagerbrogade 1942300 København S
Ravnsborggade 182200 København N

(5)

Hvidkildevej 12400 København Nv

(5)

Valby Langgade 1922500 Valby