Larsen & Søndergaard Byggerådgivning A/S logo

Larsen & Søndergaard Byggerådgivning A/S

Om firmaet

Vi er et rådgivende arkitekt- og ingeniørfirma, som udfører teknisk rådgivning og bistand. Vores opgaver omfatter alle former for renovering af ejendomme, bærende konstruktioner, installationer, tilstandsrapporter, energimærker...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
33 24 34...
Adresse

H.C. Ørsteds Vej 33

1879 Frederiksberg C

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

8:30 - 17:00

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Vi er et rådgivende arkitekt- og ingeniørfirma, som udfører teknisk rådgivning og bistand. Vores opgaver omfatter alle former for renovering af ejendomme, bærende konstruktioner, installationer, tilstandsrapporter, energimærker og vurdering af andelsboliger med mere. Vores fastansatte medarbejdere har mange års erfaring, og dertil har vi studerende med masser af gå-på mod og energi, alle med specialer, som tilsammen dækker vores brede arbejdsområder.

Ydelser

Vi har stor ekspertise med både privatboliger og større ejendomme som f.eks. hoteller og institutioner og vores kunder kan være alle lige fra almindelige boligejere, private udlejere, ejer- og andelsforeninger samt administratorer. Vores arbejdsområder indbefatter alle former for renovering af ejendomme, installationer, bærende konstruktioner, tilstandsrapporter, energimærkning, budgetlægning, myndighedskontakt, vurdering af andelsboliger, indhentning af tilbud, tilsyn og udarbejdelse af byggeregnskab m.m. Vores personale besidder alle specialviden indenfor hver deres område som f.eks. projektledelse, økonomistyring, kontrahering, installationer, statiske beregninger samt renovering og ombygningsprojekter. Derfor er du som kunde hos os altid garanteret, at du bliver tilknyttet en specialist med indgående viden om lige præcis det område, du søger bistand til. Alle projekter angribes individuelt, hvilket betyder, at vi sammensætter vores projektgrupper eller teams i forhold til den konkrete opgave. Dermed opnår du som kunde en ydelse, der er både professionel og sammensat på det niveau, der er mest optimalt for dig.

Larsen & Søndergaard Byggerådgivning A/Ss valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Larsen & Søndergaard Byggerådgivning A/S

Omsætning

4 217 tkr

Afkastningsgrad

-18.99 %

Antal ansatte

7

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Larsen & Søndergaard Byggerådgivning A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

LARSEN & SØNDERGAARD BYGGERÅDGIVNING A/S ARKITEKTER OG INGENIØRER

CVR-nr:

76349819

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

500 000

NACE-branche

711100 Arkitektvirksomhed

Startdato:

12-11-1984

Ledelse/Administration
Flemming Lind Larsen

Adm. direktør

Flemming Lind Larsen

Bestyrelsesmedlem

Lars Erik Søndergaard

Bestyrelsesmedlem

Kirsten Buus Nielsen

Bestyrelsesmedlem

Viser 4 af 5
Proff logo
Alternative nummerformater

33243470

33 24 34 70

3324 3470

33 243 470