Om firmaet

Murermester Leif Andersen ApS er et alsidigt murerfirma, der udfører de fleste opgaver inden for murerarbejde, kloakarbejde samt tegnearbejde. Vi løser opgaver for både private, landbruget og erhvervskunder. Ingen opgave er for...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
75 26 42...
Adresse

Lundvej 219

6800 Varde

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Murermester Leif Andersen ApS er et alsidigt murerfirma, der udfører de fleste opgaver inden for murerarbejde, kloakarbejde samt tegnearbejde. Vi løser opgaver for både private, landbruget og erhvervskunder. Ingen opgave er for stor eller for lille. Uanset om det drejer sig om en mindre reparationsopgave eller større nybyggeri, vil det være os en fornøjelse at hjælpe netop dig med dit projekt. Vi sætter en ære i, at levere dansk kvalitets håndværk!

Generel beskrivelse

Firmaet har eksisteret siden 1984 stiftet af Leif L. Andersen, og ejes idag af sønnen murer- og autoriseret kloakmester Jesper L. Andersen samt datteren bygningskonstruktør Tina Andersen.

Medarbejderstaben består af dygtige og trofaste folk, som alle har faglig stolthed og en professionel indstilling til arbejdet.

Leif Andersen ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Leif Andersen ApS

Omsætning

1 605 tkr

Afkastningsgrad

-15.34 %

Antal ansatte

5

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Leif Andersen ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

MURERMESTER LEIF ANDERSEN. SIG ApS

CVR-nr:

87183912

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

127 000

NACE-branche

439910 Murere

Startdato:

29-06-1979

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

75264271

75 26 42 71

7526 4271

75 264 271