Om firmaet

I dag er Lind & Risør et af landets største inden for individuelt byggeri af enfamiliehuse. Vi bygger omkring 400 boliger om året - på Sjælland, Møn og Lolland Falster. Lind & Risør beskæftiger sig ligeledes med byggeri af...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
43 32 20...
Adresse

Erik Husfeldts Vej 9

2630 Taastrup

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

I dag er Lind & Risør et af landets største inden for individuelt byggeri af enfamiliehuse. Vi bygger omkring 400 boliger om året - på Sjælland, Møn og Lolland Falster. Lind & Risør beskæftiger sig ligeledes med byggeri af arkitekttegnede klyngehuse. Alt i alt er vi omkring 225 faste medarbejdere i Lind & Risør, hvoraf de 150 er håndværkere. Desuden samarbejder vi med en nøje udvalgt skare af underleverandører, som har bevist, at de kan leve op til vores høje kvalitetskrav.

Supplerende oplysninger

Velkommen til en verden af boligdrømme.

Lind & Risør A/S har i mere end 35 år designet og bygget huse til kvalitetsbevidste danskere som ønsker en bolig hvor daglig trivsel, design, høj kvalitet og økonomi går op i en højere enhed. Vi designer og bygger huse efter ethvert ønske og behov - stort som småt - og vi gør det altid i den samme høje kvalitet.

Lind & Risør er et fullservice arkitekt- og byggefirma. Det vil sige, at vi er til rådighed lige fra I får jeres første tanker om at bygge et nyt hus til langt efter, I er flyttet ind i jeres færdige hus, og for eksempel får behov for at få justeret et dørhængsel.

Ønsker I at høre mere om at bygge nyt efter mottoet "Det bedste af det bedste", så kontakt os allerede i dag.

Generel beskrivelse

Lind & Risør er et velkonsolideret aktieselskab med stor økonomisk styrke. Det sætter os ikke alene i stand til at leve op til de garanti forpligtelser, som vores kunder har krav på. Det giver os samtidig ressourcer til konstant at videreudvikle de kvaliteter, vi lægger i vores huse.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Lind & Risør A/S

Omsætning

400 281 tkr

Afkastningsgrad

20.31 %

Antal ansatte

342

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Lind & Risør A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

LIND & RISØR A/S

CVR-nr:

32277802

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

1 500 000

NACE-branche

412000 Opførelse af bygninger

Startdato:

30-06-2009

Ledelse/Administration
Viser 4 af 6
Proff logo
Alternative nummerformater

43322000

43 32 20 00

4332 2000

43 322 000