Om Link Company

Dine konkurrenter har brugt denne plads til at beskrive deres virksomhed. Vidste du, at du som virksomhedsejer let kan opdatere dine virksomhedsoplysninger her på Krak?

Link Company, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnIHS
SelskabsformEnkeltmandsvirksomhed
Startdato:18-08-2005
CVR-nr:28925913
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche467310 Engroshandel med træ, trælast og byggematerialer

Ledelse/Administration

Ib Høeg SørensenFuldt ansvarlig deltager

Bedømmelser om Link Company

Tina Petersson

mere end et år siden

Vi skulle have bygget et anneks og faldt i den forbindelse over et hus udstillet i Bauhaus fra LinkCompany - FunRoom. Ejeren Ib Sørensen tilbyder at være behjælpelig med at udfærdige dokumenter til kommunen mht byggetilladelse til en pris af 6.000 kr - hvilke "refunderes" hvis huset købes. Hvis ikke ville vi få refunderet halvdelen. Det ville vi gerne betale for, da vi på det tidspunkt påtænkte at købe huset - og vi ville være sikre på at få byggetilladelsen. Det var 3.000 kr værd for os.

Den korte af den lange: Vi valgte ikke at købe huset, og havde været af den opfattelse, at vi ville få refunderet halvdelen dvs 3.000 kr. Dette bekræftede Ib Sørensen også per mail, hvor han ordret skrev "I får 3.000 kr tilbage". Et par dage efter vendte han tilbage, at det desværre kun var, hvis byggetilladelsen ikke gik igennem vi kunne få halvdelen refunderet.

Mærkeligt at ejeren af et enmandsfirma ikke selv kender sine betingelser??? Vi blev VILDLEDT, og vi endte med at betale 6.000 kr til ham for byggetilladelser, da han ikke ville returnere pengene. Han forsvarede sig efterfølgende med, at han havde brugt tid på at lave byggetegninger, da vi skulle have anden taghældning på huset (krav fra kommunen). Men på intet tidspunkt havde vi sagt ja til at købe huset - kun indhentet tilbud. Fra ham og fra andre. Så pas på dine penge HAN TAGER DEM!

Chr. S

mere end et år siden

Fantastisk som vi nu kan sidde på vores terrasse uanset om der lidt dårligt vejr.
Skøøøøøøøøøønt

Susanne

mere end et år siden

Vi er så glade for den nye havestue Link Company har leveret.
Den kom til aftalte tid og blev opsat af nogle
dygtige håndværkere.
Tak for gÒ` service.