Om firmaet

Lintex er en af de største aktører på det skandinaviske marked for visuel kommunikation og afskærmning til kontorer, uddannelsesinstitutioner og offentlige områder. Vores mål er at skabe produkter og koncepter med en høj grad...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
70 22 15...
Adresse

Mandal Alle 3

5500 Middelfart

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Lintex er en af de største aktører på det skandinaviske marked for visuel kommunikation og afskærmning til kontorer, uddannelsesinstitutioner og offentlige områder. Vores mål er at skabe produkter og koncepter med en høj grad af tidløs funktionalitet og æstetik. Læs nærmere på vores hjemmeside.

Generel beskrivelse

Lintex er en nichevirksomhed inden for indretning, og udvikler intelligente, inspirerende og holdbare løsninger til virksomheder, uddannelsesinstitutioner og offentlige områder. Alle produkter og koncepter er udviklet gennem en omhyggelig designproces, hvor virksomhedens tekniske ekspertise forenes med førende arkitekter og designeres kreativitet.

Målet er at skabe produkter og koncepter med en høj grad af tidløs funktionalitet og æstetik. Virksomheder vurderes i dag i høj grad på deres miljøbevidste, sociale og økonomiske tankegang. Lintex ser ikke sit ansvar som en tvungen pligt, men snarere som et element i designprocessen, der altid har været en del af virksomhedens kultur.

Lintex Nordic Group A/Ss valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Lintex Nordic Group A/S

Omsætning

17 568 tkr

Afkastningsgrad

51.94 %

Antal ansatte

8

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Lintex Nordic Group A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

LINTEX A/S

CVR-nr:

31620929

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

1 500 000

NACE-branche

466500 Engroshandel med kontormøbler

Startdato:

07-08-2008

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

70221517

70 22 15 17

7022 1517

70 221 517