livsglæde 

gav 39 virksomheder i dette område

Livsglaede ApS

Egebo 18A2620 Albertslund

Hjerneguf - fra ubalance til balance i hjernen.

Præstevej 29520 Skørping
logo

At træne sin hjerne er godt for alle!Alle hjerner, uanset udfordringer og problemer, kan trænes til at fungere bedre. Som med alt i livet, vi ønsker at forbedre, såsom sportspræstationer, skole, ens hukommelse, musikalitet samt vores følelsesliv. Og med den rette hjerne-træning kan vi hjælpe vores hjerner rigtig godt på vej...Jeg er certificeret EEG Neurofeedback træner, Feuerstein mediator samt hypnose og hypnoterapeut.Læs mere på min hjemmeside www.hjerneguf.com

AT-Commit - faglig og personlig udvikling

Orla Lehmansvej 2000 Frederiksberg
logo

Jeg hjælper dig til at skabe de positive forandringer, du ønsker dig fagligt som personligt.Du kan altid sætte dig et nyt mål eller at blive klogere på dig selv, så du kan leve det liv eller det arbejdsliv, der giver dig glæde og trivsel.Jeg praktiserer både på Frederiksberg og i Sønderjylland (Aabenraa), og mine åbningstider er fleksible. Vi kan aftale tidspunktet ved henvendelse, så det passer bedst muligt for os begge.

SpringOver.Nu v/ Berit Klit Madsen

Uglevængevej 64941 Bandholm
logo

Spring over hvor gærdet er lavest. ALT hvad du har forsøgt at ændre med din viljestyrke, er nemt at forandre med hypnoseterapi. Hypnoseterapi er en nem, smertefri, særdeles effektiv og meget hurtigt virkende behandlingsform. Oplev en fantastisk forandring efter første behandling. Forestil dig rygestop, FRI for afhængigheds symptomer eller andet ubehag. Tag en beslutning om, at skabe positiv forandring i dit liv. Ring NU for tidsbestilling.

Hypnoseterapi v/Thara Chalotte Fogh

Ryttervej 518450 Hammel
logo

Hos Hypnoseterapi i Hammel er du i de bedste hænder. Terapeuten er veluddannet og formår hurtigt at finde ind til kernen af dit problem. Med hypnoseterapi skabes der langt hurtigere resultater end med andre terapier, da man arbejder i underbevidstheden hvor problemet ligger.

Sakskøbing Hypnoseklinik v/ Bente Roerholt

Bregnevej 14990 Sakskøbing
logo

Helhedsterapeut Bente Roerholt, Exam. Hypnotisør/hypnoterapeut, psykoterapeut og healer. Jeg tilbyder hjælp til at forstå hvad der ligger bag dine evt. uønskede handlinger. Jeg har fokus på hypnoterapi, hypnose, regression, life between lifes, healing, spirituel healing og nada. Jeg kan hjælpe dig til indre fred og forståelse for hvad "livet" egentligt er for noget. Ring til mig, læg evt. en besked og jeg ringer tilbage.

Hypno v/Stine Nielsen

Brendstrupvej 338200 Aarhus N
logo

Jeg er certificeret af den internationale organisation ISAHt. En certificering er din sikkerhed for at din hypnoterapeut har gennemgået en uddannelse og en træning, som er godkendt af en hypnoseorganisation. Jeg kan bl.a. hjælpe med: Smertelindring, angst eller stress, uønskede følelser, ændring af vaner eller handlemønstre, fobier eller traumer.

Terapi Og Rådgivning v/Inge Carola Franzen

Mårvænget 212860 Søborg
logo

Psykoterapi kan være vejen til igen at få åbnet op for livsglæden: Terapi kan både være støttende, udviklende og helende.Gennem livet har vi fortrængt de smukkeste, ægte dele af os selv og tilpasset os omgivelsernes krav og forventninger. Terapi kræver ingen forberedelse, og vi vil tage udgangspunkt i det, der rør sig i dig lige her og nu. Terapien vil give dig mulighed for fordybelse og genskabe kontakten til dine inderste værdier.

B-Coaching

Hospitalsgade 116000 Kolding

Vitaliv.Yoga Vitalitet & Livsglæde v/Mads Lukas Witt

Dalgas Boulevard 592000 Frederiksberg

Gittes massage & selvudvikling

Pluggegårdsvej 253700 Rønne

Foreningen Bevægelse Og Livsglæde

Lyngvejen 76792 Rømø

Livsglæde Jammerbugt

Svendbjerggårdsvej 769440 Aabybro

Holistic Counsel

Falkoner Alle 1, 3. sal.2000 Frederiksberg

The Praxis - Psykoterapi og parterapi

Frederiksborggade 2. sal, 2 sal. sal.1360 København K

Mental-Energi v/Lenore Lavendel Holm

Ridebanevej 4B3200 Helsinge

Psykolog Liv Brøgger

Godthåbsvej 15, 1. sal.8660 Skanderborg

M. Husted Coaching

Østersøvej 3, 1. sal. th6300 Gråsten

Nicole Hertz - Coaching, Hypnoterapi og Mindfulness

Dybvighovedvej 2616200 Aabenraa

Holm terapi og coaching

Søllerød Park 12, 1. sal. 232840 Holte

Storborg Foredrag & Fitness

Bakkehegnet 778500 Grenaa

Naturlig Livsglæde I/S

Ravnsvej 154500 Nykøbing Sj

Indretning der skaber livsglæde og energi v/ Charlotte Bruland

Møllevej 298800 Viborg

Cassandramohildy.dk

Tåsingegade 522100 København Ø

Langhoff's Livsglæde

Favrholmvænget 883400 Hillerød