Om firmaet

Lorentzen Ure blev stiftet i 2021, men har mange års erfaring indenfor reparationer af alle slags ure. Lorentzen Ure er et enkeltmandsfirma ejet af Henrik Lorentzen, der forud for opstarten af firmaet har arbejdet flere år som...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
61 48 82...
Adresse

Hovedgaden 49

3460 Birkerød

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Lorentzen Ure blev stiftet i 2021, men har mange års erfaring indenfor reparationer af alle slags ure. Lorentzen Ure er et enkeltmandsfirma ejet af Henrik Lorentzen, der forud for opstarten af firmaet har arbejdet flere år som urmager hos Klarlund i København, sammen med nogle af landets bedste urmagere. Med værkstedet samles den aller bedste service og knowhow fra urmagerbranchen.

værkstedet ligger på 1. sal i gågaden i Birkerød, hvor folk har mulighed for at komme forbi og få repareret deres ure, eller bare komme forbi til en snak om ure. Det er dog altid en god ide at lave en aftale forinden, da vi kan være på kundebesøg. Skulle det passe bedre at komme forbi om aftenen, er dette også muligt.

Vil du som kunde gerne sende uret, hjælpes der gerne med dette. Der sendes en forstemplet pakke til dig, som så bare skal lægge uret ned i pakken og i postkassen. Alle ure sendes forsikret med PostNord.

Værkstedet er indrettet med alle de bedste maskiner på markedet, så alle ure der bliver serviceret, får den bedst mulige pleje.

Vi glæder os til at betjene dig!

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Lorentzen Ure

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Lorentzen Ure findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Lorentzen Ure

CVR-nr:

36136626

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

952500 Reparation af ure, smykker og guld- og sølvvarer

Startdato:

13-11-2014

Ledelse/Administration
Henrik Ewald Lorentzen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

61488283

61 48 82 83

6148 8283

61 488 283