Om Lykkegaard A/S

Lykkegaard er Danmarks ekspert i afvanding og skybrud. Virksomheden har i over 100 år leveret tusindvis af pumper til landbrug, kommunale og private pumpestationer og rensningsanlæg, samt pumper til akvakultur. I dag er virksomheden anerkendt i ind- og udland som markedsledende producent af højkvalitetspumper til oppumpning og bortledning af vand. Produktsortimentet består af specialfremstillede propelpumper, sneglepumper, spildevandspumper, ventiler og korrosionsbestandige pumper til saltvand.

Ydelser

LM opgaveløsning - service og reparation:

Pumpeservice, pumpereparation, general maskinreparation og lønarbejde er også vores kerneområder.

Virksomhedens har både unik ekspertise og maskinpark til at klare alle mulige og umulige opgaver.

Hos Lykkegaard findes der ingen standardprocedurer. Vi løser alle opgaver med udgangspunkt i den givende situation. Vi holder, hvad vi lover, og vore kunder får altid de faktuelle leveringstider, så planlægningsfasen forløber optimalt.

Vi er vant til at løse traditionelle såvel som utraditionelle opgaver, og vore ingeniører er specialister i at sammensætte en specialløsning efter kundespecifikke ønsker.

BÆREDYGTIG PRODUKTION

Vi tænker langsigtet, og derfor holder vi fast i at producere de samme holdbare kvalitetsløsninger, som vi altid har gjort. Det tror vi nemlig på er fremtiden. Vi anser det som vores ansvar at forbruge så få af klodens ressourcer som muligt og vi ønsker at sætte et neutralt aftryk på den natur og de omgivelser vores kommende generationer skal vokse op i.

Det gør vi som virksomhed ved at fremstille energieffektive produkter, med en meget lang levetid. Vi bestræber os på at forbruge ressourcer og materialer så effektivt som muligt, og anser det som vores ansvar at reducerer affaldsmængden ved at genanvende i stedet for at kassere. Derfor er vores produkter fremstillet, så de let kan skilles ad og repareres.

Vi håndterer affald og kemikalier korrekt og ansvarligt, og vi stiller store krav til vores leverandører og samarbejdspartnere, om at de behandler deres ansatte ordentligt, og tager ansvar for miljøet. Hele vores produktion foregår i Danmark, og vi søger at have så lokale underleverandører som muligt. Derved opnår vi nærhed og god føling med vores samarbejder, støtter vores lokalsamfund, samt minimerer transporten.

ANSVARLIG VIRKSOMHED

Vi anser det som et samfundsansvar og vores pligt at bidrage til at oplære og uddanne unge mennesker, at uddanne lokal arbejdskraft og skabe anstændige arbejdspladser. Derfor bestræber vi os på at have mellem 30 og 40 % lærlinge på vores fabrik - og blandt dem altid nogle der kræver særlig opmærksomhed og har brug for støtte for at få en uddannelse.

Som en 130 år gammel dansk virksomhed, anser vi det ligeledes som vores ansvar at vores faglige viden og solide gamle håndværkstraditioner bliver videregivet til de kommende genererationer.

Vi vægter et godt og sikkert arbejdsmiljø, orden og ryddelighed meget højt. Vi har i mange år gjort en stor indsats for, at vores medarbejdere har de bedst mulige betingelser for et godt arbejdsliv både fysisk og socialt.

Vi tager aktivt del i og ansvar for de 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling, med særligt fokus på Verdensmål #8 om Anstændige jobs og økonomisk vækst og #12 om Ansvarligt forbrug og produktion.

KUNDETILPASSEDE PROPELPUMPER I SKRÆDDERSYET KVALITET

Lykkegaard producerer kundetilpassede propelpumper. Det betyder, at vi dimensionerer og fremstiller pumperne i tæt dialog med vores kunder. Det gør vi fordi, at vi tænker langsigtet og fordi vi ved, at det giver vores kunder:

Optimal ydelse og virkningsgrad.

En driftssikker pumpeløsning med høj oppetid.

Energieffektive pumper.

Pumpeløsninger der holder i rigtig mange år.

Lave levetidsomkostninger.

Et bæredygtigt pumpevalg – både økonomisk og miljømæssigt.

Lykkegaard A/S' valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Lykkegaard A/S Vandbehandlingsudstyr, Faaborg-Midtfyn - 1
  • Lykkegaard A/S Vandbehandlingsudstyr, Faaborg-Midtfyn - 2
  • Lykkegaard A/S Vandbehandlingsudstyr, Faaborg-Midtfyn - 3

Lykkegaard A/S, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

LYKKEGAARD A/S

Selskabsform

Aktieselskab

Startdato:

02-04-1966

CVR-nr:

49931514

Selskabskapital

500000

Omsætning

-

NACE-branche

281300 Fremstilling af andre pumper og kompressorer

Ledelse/Administration

Direktør

Karsten Lykkegaard

Bestyrelsesmedlem

Mads Myrtue Thomsen

Bestyrelsesmedlem

Karsten Lykkegaard

Bestyrelsesmedlem

Steen Brogaard Larsen

Bestyrelsesmedlem

Karina Lykkegaard

Bestyrelsesmedlem

Jeppe Pommer Lykkegaard

Viser 4 af 6

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

7 844 tkr

Afkastningsgrad

8,05 %

Antal ansatte

15