Se på kort

lymfedrænage 

gav 26 virksomheder i dette område

Rygcenter Skjern, Tværfaglig Kiropraktor Klinik ApS

Lukket

(5)

Bredgade 386900 Skjern
logo

RygCenter Skjern er en moderne kiropraktor klinik, hvor tværfaglighed er en selvfølge. Vi overtog klinikken i 1993 og har meget stor erfaring med akutte og kroniske smerter i hele bevægeapparatet. Vi har samlet et team af dygtige kiropraktorer, fysioterapeuter, fysiurgiske massører, kranio-sakral terapeuter og en heilpraktiker for at nævne de væsentligste uddannelser i teamet. Læs mere på vores hjemmeside.

Beauty, Style & Wellness

Lukket

Strandlund 1022920 Charlottenlund
logo

Beauty, style & wellness er en klinik for hudpleje, massage, healing, hånd og fodpleje, frisør og stylist - for alle.Stedet hvor du føler dig kaldt til at møde dig selv på et dybere plan.Alt dette med udgangspunk i din unikke væsen, og det du vil opnå. Jeg bruger så vidt muligt naturlige produkter som passer på dig og miljøet samtidigt med at jeg gør mit bedste så du stråler fra indre til ydre.Her møder du professionalisme, hjertevarme, forkælelse, vejledning, støtte, medmenneskelighed ...

Fysio Danmark-Varde

Lukket

Vestre Landevej 676800 Varde
logo

Vi er Danmarks største fysioterapiklinik, som altid står klar til at tage hånd om din sundhed med tilbud om undersøgelse, behandling, træning og rådgivning. Med de mange års erfaringer og ved løbende efteruddannelser, anvender vi altid den nyeste viden inden for fysioterapi, genoptræning og træning. Dermed kan vi yde vores patienter og kunder den mest effektive hjælp og behandling. Vi glæder os til at se dig!

Fysiodanmark - Esbjerg

Lukket

Gl Vardevej 646700 Esbjerg
logo

FysioDanmark –Esbjerg er en klinik med 17 fysioterapeuter. Der er en god blanding mellem erfarne terapeuter med en bred efteruddannelse og nye dygtige talenter, som er på vej fremad. Vi er i dag tre klinikker med ydernnummer fordelt i Varde, Esbjerg og Billund. Vi har samlet fysioterapeutisk behandling og træningscenter under ét tag. Klinikkerne har i dag 100 medarbejdere jævnt fordelt på fysioterapi, genoptræning jf. sundhedsloven, varmtvandsbassin, træningscenter, massage og administration.

Fysio Danmark-Billund

Lukket

Butikstorvet 10D, 1. sal.7190 Billund
logo

FysioDanmark – Billund er en klinik med 8 fysioterapeuter. Der er en god blanding mellem erfarne terapeuter med en bred efteruddannelse og nye dygtige talenter, som er på vej fremad. Vi er i dag tre klinikker med ydernnummer fordelt i Varde, Esbjerg og Billund. Vi har samlet fysioterapeutisk behandling og træningscenter under ét tag. Klinikkerne har i dag 100 medarbejdere jævnt fordelt på fysioterapi, genoptræning jf. sundhedsloven, varmtvandsbassin, træningscenter, massage og administration.

CC.Clinic - Din Fodplejer

Lukket

Skellerup Byvej 355540 Ullerslev
logo

Lange åbningstiderParkering lige ved døren

Lynggaards Hestefysioterapi

Vindevej 17800 Skive
logo

Har din hest brug for professionel pleje, genoptræning eller præstationsforbedring? Lynggaard hestefysioterapi er dedikeret til at hjælpe din hest med at trives og udføre på sit allerbedste niveau. Vi forstår, at din hest er mere end bare en dyreven. Den er din partner, din atlet og en vigtig del af dit liv. Derfor tilbydes skræddersyede hestefysioterapiløsninger, der passer til din hests unikke behov.

Clinique Serenity

Lukket

Murergade 8C-3000 Helsingør
logo

Velkommen til Clinique Serenity. Vi lever i en stresset hverdag og har alle indimellem brug for at gøre noget godt for os selv, så vi kan finde ro og blive ladet op til hverdagens mange gøremål. Hos Clinique Serenity tilbydes der 3 slags behandlinger der alle er designet til at give krop og sind ro og velvære. Kontakt os for ydereligere information.

Krop & Sind v/ Hanne Maria Tarp

Christiansvej 75700 Svendborg
logo

Krop & Sind tilbyder zoneterapi, massage og samtaler, Lymfedrænage, smertebehandling, vitamin og fødevaretest. Kontakt mig for yderligere information.

VagnerS zOneklinik

Søndergade 4, 1 sal dør 5, 1 sal. sal.6400 Sønderborg
logo

Jeg er uddannet zoneterapeut siden 2013, og har taget kursus i massage og øreakupunktur. Jeg har haft min klinik siden april 2014 og arbejder med, at hjælpe indenfor alt også børn. Jeg arbejder udfra, at jeg skriver en lille journal for at hjælpe det enkelte menneske udfra et helhedsbillede - det er ikke sikkert at det du kommer med er det som er ubalancen.

Simpel Ro - Kropsterapi

Lukket

Rødhøjgårdsvej 92630 Taastrup
logo

Få balance mellem fysikken og psyken gennem kropsterapi. Behandling tilrettelægges særligt til dine problematikker, hvad enten det drejer sig om muskelsmerter, stress, angst, hovedpine eller noget helt andet. Uddannet ved Danish Body Therapy.

Kosmetolog Instituttet A/S

Njalsgade 72A, 4. sal.2300 København S

Klinikken Gammeltorv

Gammeltorv 4, 4. sal.1457 København K

Treatness.dk ApS

Enghavevej 621674 København V

Sund-Livsstil

Bygaden 17B8520 Lystrup

SundhedsOasen v/ Erna Troels

Fagotvej 682730 Herlev

Kiropraktorhuset Gl. Toldbod

Lukket

Havnegade 25800 Nyborg

Sundhed & Velvære

Carl Bertelsens Gade 108000 Aarhus C

Landklinikken

(5)

Drostrupvej 96621 Gesten

Susies Lymfedrænage

Farendløsevej 1224100 Ringsted

Holos Terapi

Lukket

Assendrup Nørremark 617120 Vejle Øst

Rygcenter Midtvest - Kiropraktisk Klinik I/S

Lukket

Nørredige 286950 Ringkøbing

Klinik Zone v/Majbritt Hartman Hansen

Gl. Århusvej 4628800 Viborg

Helsecentret

Lukket

Nørregade 249490 Pandrup

Rygcenter Midtvest - Kiropraktisk Klinik I/S

Lukket

Strøget 417430 Ikast