Om Lystrup Farver v/Jens Balle Jensen

Hos Lystrup Farver kan du købe alt indenfor malerprodukter og solafskærmning. Vi samarbejde med de bedste leverandører på markedet, og derfor er vores kunder altid sikret den absolut bedste kvalitet. Vi rådgiver dig gerne før og efter du køber dit produkt, enten i butikken eller på telefonen.

Generel beskrivelse

Farvesikring:

Det er sjovt at forny sin bolig, i hvert fald i planlægningsfasen. Men det sjove kan hurtigt blive til frustration, hvis ikke resultatet bliver som tænkt.

Det samme gælder vedligeholdelsen. Man glæder sig til at få det pænt og ordentligt igen, men også her kan praktiske ting give store problemer. Hvad hed farven, vi brugte sidst? Behøver vi at slibe ned og grunde igen? Hvad kan vi spare på?

Alle disse faldgruber kan du sikre dig imod med Farvesikring. Du binder dig ikke til noget, det koster ikke noget, men du får en række fordele, som kun Nordsjö Idé & Design kan give dig.

Faglige råd:

Hos Nordsjö Idé & Design vil vi gøre meget for, at du bliver tilfreds med resultaterne, når du vil gøre det selv. Derfor har vi Farvesikring. Men vi har også samlet en række gode råd om, hvordan man skal bære sig ad, så det bliver let at gøre det rigtigt.

Den bedste rådgivning får du naturligvis i butikken, eller hvis du får et gratis konsulentbesøg af din farvehandler hjemme hos dig.

Men her er en række gode råd, tips og anvisninger trin for trin. De kan printes ud, så de er lige ved hånden, når du går i gang. Her er også en beregningsmodel, så du kan få et overblik over, hvor meget maling, du skal bruge.

Lystrup Farver v/Jens Balle Jensens valgte links

Billedgalleri

  • Lystrup Farver v/Jens Balle Jensen Farvehandel, Aarhus - 1
  • Lystrup Farver v/Jens Balle Jensen Farvehandel, Aarhus - 2

Lystrup Farver v/Jens Balle Jensen, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnLystrup Farver v/Jens Balle Jensen
SelskabsformEnkeltmandsvirksomhed
Startdato:01-06-1980
CVR-nr:61712216
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche475210 Farve- og tapetforretninger

Ledelse/Administration

Jens Christian Balle JensenFuldt ansvarlig deltager