Ruteplan

møbelpolstrer

gav 230 firmaer
Kort
  • Gisselfeldvej 6C
    2665 Vallensbæk Strand
    Vis ruteplan
    43 53 70...
    Vis nummer
    Lukket
    LH Polstermøbler anno 1975 er en familieejet virksomhed, som siden 2001 drives af anden generation. Vi har p.t. 9 ansatte i den daglige produktion, som foregår på 500m2 i Vallensbæk Strand. Nogle af kvadratmeterne bruges på showroom, og vi har derfor ofte besøg af kunder. Gennem tiden har vi arbejdet på mange forskellige og interessante opgaver. Ud over at have egen produktion af møbler, beskæftiger vi os med renovering af ældre og bevaringsværdige møbler.
  • Nellerødvej 42
    3200 Helsinge
    Vis ruteplan
    21 80 82...
    Vis nummer
    Lukket
    Jeg har over 30 års erfaring med ombetrækning af alle slags møbler såvel antikke, rokokomøbler samt nyere klassikere som Arne Jacobsen, Børge Mogensen, Hans J. Wegner, Erik Jørgensen m.m. Jeg fører og sælger læder og møbelstoffer fra de anerkendte fabrikanter fra ind og udland. Og samarbejde med dygtig møbelsnedker gør at kapaciteten på værkstedet er stor.
  • Jerlev Boulevard 1, Jerlev
    7100 Vejle
    Vis ruteplan
    75 82 06...
    Vis nummer
    Lukket
    Som møbelpolster har vi mange års erfaring i ombetrækning og istandsættelse af møbler og har altid et stort sortiment af stofprøver fra flere forskellige leverandører. Med vores ekspertise er du sikker på at få en grundig vejledning, for vi ved, det er vigtigt, at kvaliteten og stoffet/læderet passer til møblet og omgivelserne. Kom forbi vores butik og se vores håndværksmæssige kvalitet og vores udvalget af stofprøver, hvor du naturligvis er velkommen til at låne prøver med hjem.
  • Fasanvej 31
    6760 Ribe
    Vis ruteplan
    75 42 35...
    Vis nummer
    (1
    Vi klarer alt i polstring af møbler. Vi får dine gamle slidte møbler til at se nye ud igen. Har du en yndlingssofa eller stol som trænger til nyt betræk eller renovation, så kontakt os for en uforpligtende pris. Vi har utroligt mange forskellige møbelstoffer og kan vejlede omkring deres egenskaber, så du kan træffe et valg som passer til dine behov. Vi udfører førsteklasses arbejde til rimelige priser, og giver gerne et uforpligtigende tilbud på dine møbler.
  • Dyssevænget 13, Sundby
    4800 Nykøbing F
    Vis ruteplan
    25 14 39...
    Vis nummer
    (2
    Faglært møbelpolster med mange års erfaring. Vi tilbyder totalløsninger indenfor møbelpolstring til private kunder, offentlige institutioner samt virksomheder. Alt i ombetrækning og reparationer lige fra antikke møbler til nyere fabrikationer/moderne møbler samt hynder til både og campingvogne. Kontakt os for et gratis uforpligtende tilbud.
  • Vesterkobbel 6, Augustenhof
    6430 Nordborg
    Vis ruteplan
    22 35 81...
    Vis nummer
    Lukket
    Vi udfører alle polstringsopgaver, uanset om det gælder klassiske designmøbler, arvemøbler, loppefind eller kostbare antikviteter. Det vigtige for os, er resultatet. Kontakt os for mere information.
  • Vester Egesborgvej 27, Basnæs
    4700 Næstved
    Vis ruteplan
    40 84 77...
    Vis nummer
    (1
    Hos Kirsten's Dekoform tilbydes postring og betrækning af møbler samt syning af puder og hynder til stole og sofaer efter mål. Stofprøver kan ses i værkstedet. Vi har åbent efter aftale.
  • Gammelby Ringvej 9
    6700 Esbjerg
    Vis ruteplan
    23 93 12...
    Vis nummer
    Poul Hornbæks Møbelværksted er specialiseret i møbelpolstring og arkitekttegnede møbler. Vi leverer altid høj service samt holder fokus på godt håndværk. Ring og tag en snak om dit nye møbel.
  • Solbakken 24, Rindum
    6950 Ringkøbing
    Vis ruteplan
    97 32 18...
    Vis nummer
    Vi udfører alle former for møbelpolstring. Kontakt os for yderligere information.
  • Gartnerivej 44
    7500 Holstebro
    Vis ruteplan
    97 42 05...
    Vis nummer
    Møbelpolstring gennem 30 år. Faglærte møbelpolstre udfører arbejdet med akkuratesse, vi sætter en ære i at møblerne bevarer deres gode kvalitet og udsende. Vi fører alle kendte møbelstoffer og materialer, har alt moderne udstyr til at udføre et godt stykke arbejde for institutioner, offentlige og private. Vi polstre kontormøbler, konference møbler, klinik møbler, kirker, teater, osv.
  • Kærvej 2, Kongsted
    4683 Rønnede
    Vis ruteplan
    31 16 61...
    Vis nummer
    Velkommen til Møbelværkstedet - det lille værksted, hvor du under kyndig og venlig vejledning kan nå frem til den løsning, som er helt rigtig til dit møbel. I Møbelværkstedet er der tid til at finde frem til de ekstra små detaljer, som gør det færdige resultat helt unikt. Vi kan også kontaktes på tlf. 40400861. Her modtager vi også sms'er.
  • Viborgvej 28
    7800 Skive
    Vis ruteplan
    30 95 66...
    Vis nummer
    Skive Auto- Sadelmagerforretning har eksisteret siden 1981. Skive Autosadelmagerforretning laver alle opgaver inden for autosadelmageri. Vi udfører alle opgaver inden for ompolstring, ombetrækning, tilpasning af stoffer og tæpper samt alle typer af reparationer. Vi udfører mange forskellige opgaver inden for biler og møbler. Ring til os og få en snak om netop din arbejdsopgave eller idé. Endvidere lagerfører vi rigtig mange forskellige typer af stof og tilbehør.
  • Brårupvej 51, st. sal.
    7800 Skive
    Vis ruteplan
    96 51 81...
    Vis nummer
    Lukket
    Vi har mere end 20 års erfaring og uddannelse kan vi tilbyde møbelpolstring og autopolstring samt rådgivning omkring valg af stoffer og farver til vore kunder. Vores opgave som møbelpolstrer er – i kombination med egne erfaringer – at udføre et perfekt arbejde efter dine ønsker og idéer. Vi er medlem af Dansk Håndværks garantiordning
  • Bredgade 3
    1260 København K
    Vis ruteplan
    33 33 90...
    Vis nummer
    Lukket
    I KLASSIK fører vi såvel eksklusive snedkermestermøbler som gode industrimøbler, og vi har altid et stort udvalg af møbler af de bedste danske arkitekter. Poul Kjærholm, Arne Jacobsen, Hans J. Wegner, Finn Juhl og alle de andre visionære og respekterede arkitekter - alle har de nu i to årtier været gode venner af huset.
  • Østergade 29
    8500 Grenaa
    Vis ruteplan
    51 55 96...
    Vis nummer
    Hos Møbelpolstrer Busse udfører vi polstreropgaver for både private kunder, virksomheder og offentlige institutioner. Vi tilbyder bl.a ompolstring af både traditionelle og arkitekttegnede møbler, hynder, diverse reparationsopgaver, salg af møbelstof, salg af polstrerartikler og individuel vejledning i forhold til stofvalg og polstring. Vi giver gerne uforpligtende tilbud til konkurrencedygtige priser. Se mere på vores hjemmeside.
  • Københavnsvej 18, st. sal.
    4000 Roskilde
    Vis ruteplan
    46 35 11...2
    Vis nummer
    Lukket
    Jeg har næsten 60 års erfaring indenfor faget og udfører alle polstringsopgaver, uanset om det gælder klassiske designmøbler, arvemøbler, loppefind eller kostbare antikviteter. Det vigtige for mig er et flot resultat. Kontakt mig for mere information.
  • Søndergade 26
    7760 Hurup Thy
    Vis ruteplan
    51 73 27...
    Vis nummer
    Lukket
    Hos ML Møbelpolster lægges der vægt på et godt og solidt håndværk, faglig indsigt samt god service. Mit mål er altid at udføre arbejdet i højeste og bedste kvalitet til den aftalte tid og pris. Som faglært møbelpolstrer udfører jeg alt lige fra arbejde til underleverandører til møbelpolstring for private kunder.
  • Spånnebæk 20
    4300 Holbæk
    Vis ruteplan
    59 43 13...
    Vis nummer
    Lukket
    Vi laver alt inden for auto og møbelpolstrer branchen, udskiftning af kalecher på cabriolet biler, læderkabiner, sædevarme, vinyltage, ny himmel til young og oldtimer, gulvmåtter, MC sadler, små presenninger, hynder til både, campingvogn, gammeldags og moderne møbelpolstring, støjdæmpning af alle typer kørertøjer, salg af bil overtræk og løse bundmåtter, ergonomisk tilpasning af alle typer førersæder, restaurering af interiør i veteran og liebhaver biler samt alt i reparation af autointeriør.
  • Kirkevej 1
    7741 Frøstrup
    Vis ruteplan
    26 17 82...
    Vis nummer
    Dorthe Grønbech udfører ombetrækning af antikke møbler, rokokomøbler og nyere klassikere samt hyndesyning og reparation. Vi syer også gardiner og sengetæpper efter mål og udfører ombetrækning af sengegavle, hvis du eksempelvis ønsker sengegavl og sengetæppe skal matche i farve og stofvalg. Ring til os for yderligere information og priser.
  • Gammelgårdsvej 75E
    3520 Farum
    Vis ruteplan
    26 25 20...
    Vis nummer
    Velkommen hos Snorlige Møbelpolstring i Farum. Møbler restaureres, polstres og betrækkes: Arkitekttegnet, antik, snedkermøbel eller en yndlingsstol. Sofaer, stole hynder og andet betrækkes med spændende stof, læder eller rulam. Betrækningen tilpasses møblets originale udtryk eller tilføjes mere kant og personlighed. Polstringen repareres eller udskiftes helt, efter nødvendighed. Se mere på hjemmesiden.
  • Thorsgade 73
    5000 Odense C
    Vis ruteplan
    22 13 23...
    Vis nummer
    Lukket
    Vi udfører stort set alle former for ombetrækning og ompolstring af såvel nyere og ældre møbler som moderne og klassiske designermøbler. Vi foretager mindre reparationer af møbelstel inden ombetrækning, hvis dette skulle være aktuelt. Ved større skader har vi samarbejde med specialister på dette område.
møbelpolstrer gav 230 firmaer