Om Møllers VVS & Blik ApS

Er uheldet ude? Vagttelefon 24 23 69 58. God service og høj kvalitet. Det kendetegner Møllers VVS & Blik. Vi løser en lang række forskellige opgaver - altid til din tilfredshed. Fra utætte vandrør til stoppede kloakker og fra service på varmeanlæg til modernisering af badeværelser.

Mere om os

Tag os med på råd fra starten. Vores erfaring og faglige stolthed sikrer, at vi altid finder den optimale løsning til dit behov. Møllers VVS & Blik sætter en stor ære i, at arbejdet altid afleveres til rette tid, til aftalte pris og med kvaliteten i top.

Supplerende oplysninger

Landsdækkende garanti for vvs-arbejder.

Som medlem af TEKNIQ giver vi vores kunder en betryggende sikkerhed og garanti for det arbejde, vi udfører. TEKNIQ har nemlig etableret Dansk VVS Garanti, der er en garantiordning for VVS-arbejder. Garantiordningen har til formål at sikre, at en privat forbruger, der får medhold i en sag ved Ankenævnet for Tekniske Installationer, får kendelsen opfyldt, hvis installatøren ikke kan eller vil opfylde en kendelse. Ankenævnets formål er at medvirke til en nem, hurtig og billig løsning af uoverensstemmelser mellem private kunder og VVS-installatører.

Møllers VVS & Blik ApS' valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind

Møllers VVS & Blik ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

MØLLERS VVS & BLIK ApS

Selskabsform

Anpartsselskab

Startdato:

03-07-2006

CVR-nr:

27529402

Selskabskapital

125000

Omsætning

-

NACE-branche

432200 VVS- og blikkenslagerforretninger

Ledelse/Administration

Direktør

Lars Lage Møller

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

1 543 tkr

Afkastningsgrad

6,29 %

Antal ansatte

3