Om firmaet

Vi tar det grove - du tar det sjove! Med vores 40 års erfaring ved vi, hvad der skal til, for at du kan nyde din båd uden problemer. Vi har værksted direkte ved havnen, egen servicekaj og kran til 40 tons. Vi klarer alle former...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
74 47 10...
Adresse

Langdel 4

6440 Augustenborg

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image

Om os

Vi tar det grove - du tar det sjove! Med vores 40 års erfaring ved vi, hvad der skal til, for at du kan nyde din båd uden problemer. Vi har værksted direkte ved havnen, egen servicekaj og kran til 40 tons. Vi klarer alle former for service og reparation af motorer, levering og montering af nye motorer fra Volvo, Yanmar, Perkins, Lombardini og Suzuki. I vores Sailor shop har vi alt til bådens pleje, tekniske dele, motorreservedele samt Suzuki påhængsmotorer.

Værkstedet

Med vores 30 års erfaring ved vi, hvad der skal til, for at du kan nyde din båd uden problemer. Vi har værksted direkte ved havnen, egen servicekaj og kran til 40 tons. Vi klarer alle former for service og reparation af motorer, levering og montering af nye motorer fra Volvo, Yanmar, Perkins, Lombardini og Suzuki. I bådværkstedet udfører vi reparationer i glasfiber, træ, stål, aluminium, alle former for installation af nyt udstyr, som f. eks. bovpropeller, bådvarme, køleanlæg, ankerspil o.s.v. Du kan få renoveret dit teaktræsdæk eller få lagt et nyt, samt vedligeholdesesarbejder som: Lakering, polering, bund-maling, o.sv.

M. J. Værft Augustenborg I/Ss valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

M. J. Værft Augustenborg I/S

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

5

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra M. J. Værft Augustenborg I/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

MJ VÆRFT AUGUSTENBORG I/S V/MORTENSEN & JAHNKE

CVR-nr:

83593717

Selskabsform

Interessentskab

Selskabskapital

0

NACE-branche

331500 Reparation og vedligeholdelse af skibe og både

Startdato:

01-03-1973

Ledelse/Administration
Leif Pilgaard Mortensen

Fuldt ansvarlig deltager

Heinrich Jahnke

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

74471086

74 47 10 86

7447 1086

74 471 086