Om firmaet

Jeg hjælper unge og voksne med at skabe det liv de drømmer om gennem individuelle samtaleforløb og selvværdskurser. Hjælper dem med at stå stærkere i deres selvværd og få givet slip på deres følelsesmæssige stress. Min mission...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
27 84 81...
Adresse

Hasselkær 35

6200 Aabenraa

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

(1)

Gå til bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Jeg hjælper unge og voksne med at skabe det liv de drømmer om gennem individuelle samtaleforløb og selvværdskurser. Hjælper dem med at stå stærkere i deres selvværd og få givet slip på deres følelsesmæssige stress. Min mission er: At skabe positiv bæredygtig forandring i dig som ønsker et liv i frihed. Frihed er den eneste betingelse for lykke. Det giver dig frihed at få givet slip på paradigmer og negative overbevisninger som begrænser dig i netop at leve dit liv i frihed.

Jeg tilbyder

Kunne du tænke dig at tage kontrol over dine tanker, følelser, adfærd og handlinger og få mere selvværd og power i dit liv, så kontakt mig til en uforpligtende afklaringssamtale, for at finde ud af om vi to kan arbejde sammen mod et bedre liv for dig.

Jeg kalder mig for livsmentor, fordi jeg både coacher og laver supervision på samme tid og underviser inden for personlig udvikling og holder foredrag. Jeg kan blandt andet tilbyde:

MENTORFORLØB

Til dig, der ønsker forandring og mere flow i dit liv, samt hjælp til at sætte mål og skabe det liv, du drømmer om.

NØGLEN TIL AT LYKKES OG NÅ I MÅL

Et miniforløb er lige noget for dig, som vil have hjælp til at skabe en ny livsstil med fokus på mental sundhed. I forløbet går vi i dybden med hvad du virkelig ønsker dig mere end noget andet og hvordan du lykkes med at komme der hen.

Du lærer således at mestre følgende:

- Dine indre personlige styrker, og hvordan du bruger dem i din hverdag

- At se udfordringerne som en læring og bruge den læring som udvikling

- Har fokus på det, der virker og slippe frygten for at fejle

- Vande og gøde de rigtige ting i dit liv ud fra dine kerneværdier

Miniforløbet indeholder 3 fysiske sessioner, som varer 60-90 minutter samt en mental værktøjskasse. Når du har gennemført forløbet, ved du:

- Hvordan du fremover vil kunne lykkes og nå dine mål

- En klarhed omkring dine nuværende vaner og adfærd og hvordan du ændrer dem

- Hvordan du overvinder frygt for at falde tilbage i gamle vaner ved at bruge dine personlige styrker

- Hvordan din nye livsstil bliver en del af dig fremover

Fold dig ud

Er et foredrag som lærer dig at leve et liv i frihed

Dine tanker er roden til dine problemer. De styrer dine følelser og skaber din adfærd. Derfor er det vigtigt at få styr på tankerne og slippe de negative tankemønstre. Igennem mit foredrag giver jeg dig nogle redskaber og værktøjer, så du kan lære at give slip på dine dårlige handlemønstre og tankemønstre.

Du vil lære at få kontrol over dine tanker gennem mine redskaber og værktøjer og lukke munden på din indre kritiker. Du vil lære at give slip på din frygt, som holder dig tilbage og få styrket dit selvværd og selvtillid. Glem alt om frygten, som holder dig tilbage og skab et bedre liv. Dette er muligt for alle, og jeg er passioneret omkring at hjælpe dig med at få det bedste ud af hver eneste dag og skabe det liv, som gør dig glad.

"Arbejdsglæden starter inde i dig"

Er et foredrag til virksomheder som ønsker at styrke trivslen

Hvor I får svar på hvorfor I skal være nysgerrige på hinandens forskelligeheder samt hvorfor arbejdsglæden starter inde i os selv.

Der bliver sat fokus på 3 ting

- Hvilken betydning psykologisk tryghed har på arbejdsglæden?

- Hvad sker der med trivslen, hvis vi øger vores mentale kapital?

- Hvorfor det et vigtig med et formål og se en mening med det, vi laver?

I får også svar på, hvorfor relationer er så vigtige for vores udvikling og trivsel. Hvor vigtig det er, vi har et fælles værdisæt som virksomhed. At vi har følelsen af, vi arbejder på samme hold, samt vi hele tiden er under udvikling både individuelt og som team.

Healing

Vores krop prøver at kommunikere med os, men forskellige blokeringer i kroppen stopper vores livsenergi, vi trives derfor ikke og kommer i ubalance. Jeg tilbyder kropsenergi healing, som tager udgangspunkt i dine følelser og din nuværende situation. Denne healing giver dig mere ro, og du kan mærke din krop. På den måde kommer du ud af hovedet og ned i kroppen, som er vigtigt for dig og har stor betydning for din mentale sundhed.

Hele behandlingen tager ca. 2 timer, og vi bruger ca. 30 min før behandlingen, hvor vi taler om, hvad der påvirker dig i dit liv lige nu og her. Derudover bruger vi 30 min efter behandlingen, hvor vi snakker om det, du oplevede under healingen, samt hvad du kan bruge denne viden til i forhold til din situation. Selve healingen tager ca. 1 time. Ofte har kropsenergi healing en positiv effekt på stress og uro i kroppen. Du skal dog være forberedt på at komme et par gange. Du får derudover råd og vejledning fra mig, til hvordan du bedst muligt selv kan understøtte behandlingen.

M.Husted Coachings valgte links

Bedømmelser

Lars Knudsen

Mere end et år siden

Fantastisk Coach, som simpelthen booster dit selvvær og får alle dine værdier til at shine. Danmarks bedste Coach i...

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

M.Husted Coaching

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra M.Husted Coaching findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

M.Husted Coaching

CVR-nr:

29718784

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

855900 Anden undervisning i.a.n.

Startdato:

24-09-2019

Ledelse/Administration
Maja Husted

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

27848174

27 84 81 74

2784 8174

27 848 174