Om firmaet

Når Malthe Brag optræder, kan du være sikker på at få en god oplevelse med både latter og forundrings garanti. Malthe begyndte at optræde med trylleri for børn i 2010, hvilket har givet ham en masse erfaring inden for...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
61 72 50...
Adresse

Hans Erik Nielsens Vej 4

3650 Ølstykke

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Når Malthe Brag optræder, kan du være sikker på at få en god oplevelse med både latter og forundrings garanti. Malthe begyndte at optræde med trylleri for børn i 2010, hvilket har givet ham en masse erfaring inden for sceneoptræden, som han nu anvender i sine voksenshows. Trods hans unge alder, har Malthe allerede nu opnået at blive udvalgt, af Magisk Cirkel Danmark, til at optræde ved Dutch Magic Festival (Holland) til at repræsentere de danske junior tryllekunstnere.

Hvorfor vælge en tryllekunstner?

Kender du følelsen af at blive imponeret, og har du oplevet at stå tilbage med forundring over, at det der lige skete ikke burde være muligt. Det er oplevelsen, du opnår, når du booker Malthe til din næste fest eller arrangement. Med Malthe er du altid sikker på et godt grin og top underholdning for gæster i alle aldre. Udover charme, selvtillid og lækkert hår, besidder Malthe evnen til at improvisere og give forsamlingen et uforglemmeligt show.

Magisk Entertainer Malthe Brags valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Magisk Entertainer Malthe Brag

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Magisk Entertainer Malthe Brag findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Magisk Entertainer Malthe Brag

CVR-nr:

43034294

Selskabsform

Personligt ejet Mindre Virksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

900120 Selvstændigt udøvende scenekunstnere

Startdato:

01-01-2022

Ledelse/Administration
Malthe Danquard Brag

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

61725068

61 72 50 68

6172 5068

61 725 068