Ruteplan

malere oksbøl

gav 7 firmaer
Kort
 • Firmaet ligger i Varde
  og tager også imod kunder fra Oksbøl.
  Vis ruteplan
  75 22 31...
  Vis nummer
  Lukket
  Vi er din lokale Flügger farver - og dit lokale malerfirma. Vi udfører alt professionelt håndværk indenfor maler faget. Ønsker du at male selv, tilbyder vi råd og vejledning samt salg af kvalitetsmaling i vores butik.
 • Firmaet ligger i Tistrup
  og tager også imod kunder fra Oksbøl.
  Vis ruteplan
  23 72 95...
  Vis nummer
  Vi er grundige og effektive og efterlader kun et smukt og veludført malerarbejde. Ring i dag.
 • Firmaet ligger i Esbjerg N
  og tager også imod kunder fra Oksbøl.
  Vis ruteplan
  75 16 03...
  Vis nummer
  Lukket
  Andrup Farvehandel sætter kulør på fremtiden. Vi kendes på vort høje kvalitetsniveau, og er totalleverandør af jotun Danmark A/S. Andrup Farvehandel maler lige så gerne en væg eller nogle dørkarme i et privat hjem, som vi udfører større arbejder for faste erhvervskunder, amter og kommuner. Med andre ord, vi er klar til at sætte kulør på fremtiden.
 • Firmaet ligger i Bramming
  og tager også imod kunder fra Oksbøl.
  Vis ruteplan
  22 72 98...
  Vis nummer
  (1
  Lukket
  Maler & beregnerfirmaet Graungaard blev stiftet i 2002.Firmaet beskæftiger sig med malerarbejde, opmåling, prissætning og beregninger inden for bygningsmalerarbejde. Beregnerafdelingen beregner typisk for malerfirmaer og malermestrer, typisk fra tegninger eller opmåling på stedet. Når man bestiller en beregning, får man typisk en mesterpris på arbejdet samt svendeprisen og materialeprisen. Vi kan også skræddersy opgaven efter ønske og behov. Med en uddannelse inden for malerarbejde kombineret med en bygge-teknisk uddannelse og teoretisk indsigt i malerberegninger, ser vi os selv som en alsidig sparringspartner i forbindelse med beregnings-opgaver. Malerafdelingen udfører alle former for malerarbejde, store som små arbejder, se mere under punktet vi udfører. Af malerafdelingens samarbejdspartner kan nævnes nogle firmaer. Byggefirmaet Lars Peter Axelsen. - K.G.Hansen. - Q8 - Tjæreborg Industri. - Sign Partner. - Enemærke og Petersen. - Hansson og Knudsen. - Esbjerg kommune. - JCN boliger. - Jorton. Tønder Kommune - Tømrermester Steen Falkesgaard - HM Murerfirma - Frifelt Fritidshuse - Tømrermester Lars Jensen - STB BYG og dette er kun et lille udpluk.
 • Engvej 21
  6840 Oksbøl
  Vis ruteplan
  30 22 65...
  Vis nummer
  Vi elsker at se et flot, nymalet hus. Og vi forlader ikke en opgave, før vi selv er tilfredse med resultatet. Det har givet os mange tilfredse kunder hos private og erhverv i Oksbøl-, Varde- og Esbjerg-området. Det ser vi som den bedste anbefaling for Malerpigerne. Og vi går altid i gang med en ny opgave med et smil.
Din søgning på malere oksbøl gav 7 firmaer og du har nået enden af ​​listen.
Static map