Malerfirmaet Hans Larsen Næstved ApS logo

Malerfirmaet Hans Larsen Næstved ApS

Om firmaet

Vi udfører både malerarbejde hvor der kræves anvendelse af gamle, specielle teknikker, samtidig med at arbejdet for større erhvervskunder oftest fordrer de mest moderne fremgangsmåder. Med en vision om at udføre solidt,...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
55 72 35...
Adresse

Erantisvej 49

4700 Næstved

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Vi udfører både malerarbejde hvor der kræves anvendelse af gamle, specielle teknikker, samtidig med at arbejdet for større erhvervskunder oftest fordrer de mest moderne fremgangsmåder. Med en vision om at udføre solidt, kvalitetsmæssigt håndværk med kunden i centrum har vi gennem de sidste 60 år skabt basis for virksomheden, som den ser ud i dag.

Om os

Firmaet blev grundlagt i 1947, og bygger på en vision om at sætte kunden i centrum med solidt håndværk, som udvikler sig i linje med samfundet.

Miljøhensyn og teknologisk udvikling er et naturligt led i hverdagen, og vi udfører malerarbejde i et bredt spektrum for private såvel som offentlige bygherrer.

Med en vision om at udføre solidt, kvalitetsmæssigt håndværk med kunden i centrum har vi gennem de sidste 60 år skabt basis for virksomheden, som den ser ud i dag.

Kunderne spænder fra private over små og mellemstore virksomheder til større entreprenørvirksomheder som bl.a. Hoffmann, MT Højgaard og Hansen & Andersen.

Vi udfører både malerarbejde hvor der kræves anvendelse af gamle, specielle teknikker, samtidig med at arbejdet for større erhvervskunder oftest fordrer de mest moderne fremgangsmåder.

Malerfirmaet Hans Larsen Næstved ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Malerfirmaet Hans Larsen Næstved ApS

Omsætning

30 461 tkr

Afkastningsgrad

19.18 %

Antal ansatte

65

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Malerfirmaet Hans Larsen Næstved ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

MALERMESTER HANS LARSEN. NÆSTVED ApS

CVR-nr:

79099716

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

200 000

NACE-branche

433410 Malerforretninger

Startdato:

10-09-1985

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

55723586

55 72 35 86

5572 3586

55 723 586