Se på kort
Gammel Kongevej 251610 København V

Firmaet ligger i København V og tager også imod kunder fra København Nv.

Klinikken ligger i hjertet af København overfor Sankt Jørgens Sø. Der er nem tilgang til bus og S-tog forbindelser og med mulighed for parkering i nærheden af klinikken. Medlem af Dansk Kiropraktor Foreningen og overenskomst med Den Offentlige Sygesikring. Konsultation efter aftale.

Markvænget 123390 Hundested

Firmaet ligger i Hundested og tager også imod kunder fra København Nv.

Jeg hedder Pia Andersen og er uddannet Ayurvedisk signatur behandler fra Nordic Academy of Ayurveda. Nordic Academy of Ayurveda er grundlagt af landets førende eksperter og undervisere i Ayurveda, og trækker på et team af højt kvalificerede undervisere og behandlere.Jeg har ligeledes et diplom på gennemført og bestået uddannelse i Japansk Lifting ved Mette Ekman

Holbergsgade 241057 København K

Firmaet ligger i København K og tager også imod kunder fra København Nv.

Professionelle behandlinger indenfor massage, manuel og bindevævs behandling, akupunktur og fysioterapi eller en kombination af disse. Mere end 30 års erfaring med behandlinger, og jeg har arbejdet meget alsidigt med med mange forskellige klientgrupper. Behandlingerne tilrettelægges efter professionel vurdering og i forhold til efter mine kunders behov og ønsker.Du kan komme direkte uden læge henvisning.

Thorsbrovej 13, st. sal., st. sal.2640 Hedehusene

Firmaet ligger i Hedehusene og tager også imod kunder fra København Nv.

Vi har over 10 års erfaring med landsdækkende firmamassage. Vi tager også klienter ind, på privat adressen. Massage på arbejdspladsen skal være en mulighed for alle - også i mindre virksomheder. Vore massører hjælper hver dag folk af med muskulære spændinger og hovedpiner, så de får nyt mod på arbejdsopgaverne og undgår sygemeldinger. Vort korps består af veluddannede fysiurgiske massører, der evt. kan supplere med andre behandlingsformer som zoneterapi, akkupressur, sportsskademassage m.m.

Schleppegrellsgade 3, kl. sal.2200 København N

Firmaet ligger i København N og tager også imod kunder fra København Nv.

Velkommen til House of Salt, et unik SPA oplevelse i hjertet af København, Danmark.Giv dig selv en unik chance for at opleve hvordan salt-terapi giver en følelse af afslappethed – samtidig med, at behandlingen er kendt for at lindre allergisymptomer som astma, høfeber, søvnapnø, forkølelse og meget mere.

Rønnebærvej 22, 2. sal. th2400 København Nv
Borups Allé 249A, 2. sal. tv2400 København Nv