Om firmaet

Maul Biler er autoriseret forhandler og serviceværksted for Skoda og Nissan. Maul Biler er en familievirksomhed startet af familien Maul for mere end 30 år siden. Virksomheden drives i dag af familien sammen med nøje udvalgte...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
86 52 00...
Adresse

Danmarksvej 32F

8660 Skanderborg

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

(1)

Gå til bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Maul Biler er autoriseret forhandler og serviceværksted for Skoda og Nissan. Maul Biler er en familievirksomhed startet af familien Maul for mere end 30 år siden. Virksomheden drives i dag af familien sammen med nøje udvalgte medarbejdere. Flere har været med i over 10 år og enkelte over 20 år. Siden dag ét har kunderne haft førsteprioritet. Det er vigtigt for os at kunderne får en god oplevelse. Derfor måles kundetilfredsheden konstant.

Maul Biler: Autoriseret Skoda- og Nissan forhandler

Her hos Maul Biler er vi stolte af at have været en familiedrevet virksomhed i mere end 30 år, som er gået i arv fra far til søn. Hos Maul Biler arbejder vi ud fra at give vores kunder en kontinuerlig og tryg oplevelse – både under bilkøb og besøg på værksted, samt pladeværksted.

Som et nyt tiltag i vores butik, har vi blandt andet indført et forældreunivers her på vores hjemmeside, hvor du som nybagt forældre kan finde en masse gode råd til, hvordan du får plads til barnevogn, autostol og den ønskede oppakning i din bil. Derudover kan du i forældreuniverset få en gratis babypakke, når du booker tid til en rådgivning.

Vi er autoriseret forhandler af både Nissan og Skoda, og vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette bil – alt efter dine behov. Vi ved, at det er en stor beslutning at købe en bil, og derfor står vi også altid klar til at besvare alle dine spørgsmål – store som små. Hos Maul Biler forhandler vi både nye og brugte biler. Under vores nye og brugte biler kan du nemt og hurtigt booke en prøvetur, stille et spørgsmål eller ringe direkte til vores dygtige rådgivere.

Nissan basisservice fra kun 1.495 kr

Står du med en Nissan, som er over 3 år gammel og skal til service, har vi et godt tilbud til dig. Du kan nemlig få et basisservice tjek for kun 1.495 kr.

Skoda tryghedsservice 5+ fra kun 1.295 kr

Som din lokale Skoda-forhandler kan du hos os få et tryghedsservice 5+ til din Skoda. Læs mere her. Skoda service- og reparationsabonnement fra kun 194 kr. pr. måned. Vil du også gerne undgå uforudsete omkostninger, der kan opstå med en bil? Så er et Skoda service- og reparationsabonnement måske noget for dig.

Maul Biler A/Ss valgte links

Bedømmelser

Mathias Schaadt-Hansen

Mere end et år siden

Fantastisk service

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Maul Biler A/S

Omsætning

9 630 tkr

Afkastningsgrad

-4.42 %

Antal ansatte

22

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Maul Biler A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

MAUL BILER A/S

CVR-nr:

20999705

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

501 000

NACE-branche

451120 Detailhandel med personbiler, varebiler og minibusser

Startdato:

26-06-1998

Ledelse/Administration
Brian Bøcher Maul

Adm. direktør

Henrik Smit

Bestyrelsesmedlem

Brian Bøcher Maul

Bestyrelsesmedlem

Ulla Lis Bjærg Maul

Bestyrelsesmedlem

Viser 4 af 7
Proff logo
Alternative nummerformater

86520033

86 52 00 33

8652 0033

86 520 033