Om MCH Messecenter Herning A/S

MCH Messecenter Herning er et af Skandinaviens største messe- og udstillingscentre, der hvert år besøges af op mod en halv million gæster. Messecentret råder over 95.000 m2 haller (15 messehaller) samt konference- og mødelokaler og danner årligt ramme om store fag- og publikumsmesser som Ferie For Alle, Agromek, Formland, Transport, Foodexpo og Hest & Ryttere, hvor brancher mødes og fremviser produkter. MCH Messecenter Herning benyttes også til diverse events, møder, firmafester og kongresser.

MCH Messecenter Herning er et af Skandinaviens største messe- og udstillingscentre, der hvert år besøges af op mod en halv million gæster. Hvert år danner messecentret ramme om store fag- og publikumsmesser som Ferie For Alle, Agromek, Formland, Transport, hi Tech & Industry Scandinavia, Foodexpo og Hest & Rytter samt mange flere. Her mødes brancher for fremvise produkter, nyheder og fremtidens teknologier.

Det hele begyndte i 1963, hvor de fem første messehaller stod færdige på Vardevej. Siden da er der kommet flere messehaller til – og i dag råder MCH Messecenter Herning over 15 messehaller og omfatter 450.000 m2 (svarer til 63 fodboldbaner), hvoraf 95.000 m2 er under tag. Dermed har MCH Messecenter Herning mulighed for at huse alle typer af arrangementer og er det messecenter i Norden, der har størst areal til rådighed for skiftende messer og udstillinger.

MCH Messecenter Herning rummer også konference- og mødelokaler med gode faciliteter, fleksible rammer og skræddersyede løsninger – uanset om det er et møde for 10 personer eller en konference for flere tusinde. Messecentret har tilmed egne restauranter samt informationscentre, og MCH er ofte medarrangør til store firmafester og firmaevents. Messecentrets runde Hal B, som blev opført i 1974 og er 5.000 m2, er blandt andet siden opførelsen blevet brugt til seksdagesløb, håndbold, koncerter og store fester. MCH Messecenter Herning tilbyder endvidere ubegrænset gratis parkering til alle med sine 10.000 udendørsparkeringspladser

Parkering

10.000 gratis parkeringspladser

MCH Messecenter Herning A/S' valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind

MCH Messecenter Herning A/S, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

MCH A/S

Selskabsform

Aktieselskab

Startdato:

30-12-1944

CVR-nr:

43555928

Selskabskapital

63618000

Omsætning

-

NACE-branche

823000 Organisering af kongresser, messer og udstillinger, 682040 Udlejning af erhvervsejendomme

Ledelse/Administration

Adm. direktør

Georg Sørensen

Bestyrelsesformand

Poul Sand

Næstformand

Sten Andersen

Bestyrelsesmedlem

Emilia Caparros van Hauen

Bestyrelsesmedlem

Peter Frahm

Bestyrelsesmedlem

Esben Ting Madsen Amorsen

Bestyrelsesmedlem

Lars Tveen

Viser 4 af 7

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

122 349 tkr

Afkastningsgrad

−1,45 %

Antal ansatte

642