Om Meier Installation A/S

Hos Meier installation får du del i mere end 100 års erfaring indenfor faget. Virksomhedens medarbejdere er dygtige specialister, og sørger for at dygtiggøre sig inden for vores fag områder, der spænder vidt og bredt. Vi har mange spidskompetencer, og vores kundegrundlag er bredt, og omfatter blandt andet. Private kunder, butikker samt kontormiljøer, kommuner, industri virksomheder, plejehjem, institutioner, offentlige sygehuse, forsynings selskaber.

Generel beskrivelse

Hos Meier Installation A/S prioriterer vi vores mange private kunder særdeles højt, og du kan altid forvente, at vi er interesseret i at fastholde og udbygge denne gren, vi udføre dine opgaver - store eller små.

Vi udfører alle former for el installationer, hvad enten du bygger nyt, bygger om eller blot har brug for at få sat en ekstra stikkontakt op. Vi reparerer og servicerer naturligvis også dine hvidevarer. Og er uheldet ude efter normal arbejdstid ophør, er du altid velkommen til at ringe til vores døgnvagt.

Vores store erfaring indenfor intelligente hus installationer i boliger - IHC, står også til din rådighed.

Belysning er også et område, hvor du kan få gode råd. Derforuden kan vi også tilbyde et bredt sortiment af belysning, hårde hvidevare samt elektriske apparater på hjemmesiden https://hvidtogfrit.dk/ - ring for bestilling på 49250661.

Er du interesseret i at vide mere om vores service inden for dette område, er du velkommen til at kontakte os på telefonnummer 49250661, hvor vi meget gerne giver dig et tilbud eller overslag inden vi går i gang.

Meier Installation A/S' valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind

Meier Installation A/S, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

-

Selskabsform

-

Startdato:

-

CVR-nr:

-

Selskabskapital

-

Omsætning

-

NACE-branche

Ledelse/Administration

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

-