Meincke's Total-Service A/S logo

Meincke's Total-Service A/S

Om firmaet

Vi servicerer boligforeninger/selskaber, erhverv, ejendomsmæglere og advokater. Vi lægger vægt på en god service og har stabile medarbejdere, der alle taler dansk. Vi udfører alt service og vedligeholdelses arbejde, som er...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
32 59 83...
Adresse

Hollands Allé 14

2300 København S

Hjemmeside og e-mailSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Meincke's Total-Service A/S har valgt ikke at vise bedømmelser.

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Vi servicerer boligforeninger/selskaber, erhverv, ejendomsmæglere og advokater. Vi lægger vægt på en god service og har stabile medarbejdere, der alle taler dansk. Vi udfører alt service og vedligeholdelses arbejde, som er tilknyttet en ejendom.

Ydelser

Siden 1987 har vi serviceret boligforeninger/selskaber, erhverv, ejendomsmæglere og advokater. Vi lægger vægt på en god service og har stabile medarbejdere, der alle taler dansk. Vi udfører alt service og vedligeholdelses arbejde, som er tilknyttet en ejendom.

Vi tilbyder totalløsninger indenfor ejendomsservice samt vedligeholdelse, hvor vi lægger vægt på den personlige kontakt, og vi varetager gerne ejendomsinspektørfunktionen.

Vi lægger vægt på et godt samarbejde med lejere/ejere, bestyrelser og administratorer, hvor vi fungerer som ejendomsinspektør. Vi skaber tæt kontakt til ejendommens håndværkere eller kan tilbyde vores egne.

Vores arbejdopgaver er bl.a.:

Ejendomsservice vedr. alt drift

Vedligeholdelse

Istandsættelse/renovering

Vicevært-/inspektørfunktioner også af ejendommens eget personale

Grønne områder

Gulvbehandling

Håndværksservice

Erhvervsservice

Erhvervsrengøring

Vinduespolering

Vikaropgaver

Dødsbo: Rydning samt rengøring

Jan Meincke

Mobil: 40 36 63 35

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Alternative nummerformater

32598335

32 59 83 35

3259 8335

32 598 335

40366335

40 36 63 35

4036 6335

40 366 335

40333035

40 33 30 35

4033 3035

40 333 035