Se på kort

mejetærskning 

gav 24 virksomheder i dette område

Hasagergaard

Kirkeskovvej 85B8450 Hammel
logo

Hasagergaard er beliggende i de meget naturskønne arealer mellem Hammel og Hadsten. Vi udfører maskinstationsopgaver med gode moderne maskiner, herunder jordbehandling, såning, gyllekørsel, høst og halmbjergning. Vi har desuden en gårdbutik, hvor vi bl.a. sælger jordbær, kartofler, asparges, ærter, rabarber, æg, honning, suppehøns, uldplaider og slagtelam. Læs mere på hjemmesiden eller kontakt os på 86961953.

Lunde Entreprenør & Maskinstation

Gl. Lundevej 16830 Nørre Nebel
logo

Lunde Entreprenør & Maskinstation har over 40 års erfaring og beskæftiger sig med landbrugs-, entreprenør-, og kloakarbejde samt vognmandskørsel.Stabil og pålidelig kvalitetsarbejde er, og har altid været, i højsædet.Vi har 20 dygtige medarbejdere og en moderne maskinpark, der danner grundlaget for de ydelser vi tilbyder.Vi står altid klar til at hjælpe vores kunder, derfor kan du kontakte os døgnet rundt.

Egekærslund A/S

Grønvej 1005260 Odense S
logo

Egekærslund A/S beskæftiger sig indenfor landbrug, entreprenør, park og sport og skovbrug. Vores mission er at tilbyde serviceydelser & innovative løsninger til pasning af jord og alt der gror! Vores vision er: at være fleksibel & efterspurgt samarbejdspartner, der ved hjælp af en alsidig maskinpark, og kompetente medarbejder kan levere kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Sdr. Malle A/S

Sdr Mallevej 156800 Varde
logo

Sdr. Malle A/S er en flerstrenget virksomhed, der udfører landbrugsarbejde – entreprenør - jordhotel og vognmandsforretning. Arbejdet udføres af vores erfarne og dygtige medarbejdere i gennem mange år. Det er meget vigtigt for os, at være i dialog med kunden om ønsker og muligheder i forbindelse med arbejdets udførelse. På den måde vil Sdr. Malle A/S udvikle sig til at imødekomme fremtidens krav.

HMP Entreprenør ApS

Aalborgvej 738620 Kjellerup
logo

​HMP Entreprenør ApS er en professionel entreprenørvirksomhed i Midtjylland, nær Kjellerup mellem Silkeborg og Viborg.Vi blev grundlagt for mere end 35 år siden, og har erfaring med mange forskellige typer af bygge og anlægsopgaver som entreprenør. Vi løser både store og små opgaver for private og erhverv, og vi tilbyder også autoriseret kloakservice. ​Vi har ca. 20 dygtige og engagerede medarbejdere ansat.

Dianalund Maskinstation v/ Jan Larsen

Pilegårdsvej 94293 Dianalund
logo

Vi har hos Dianalund Maskinstation mere end 25 års erfaring med alt indenfor landbrug og markarbejde. Dianalund Maskinstation kan tilbyde alt fra komplette løsninger med pasningsaftaler til enkelte små landbrugs- og markopgaver. Ønsker du mere information om hvad vi kan tilbyde indenfor landbrugs- og markarbejde, kan du altid ringe og få et godt råd eller en god pris.

Erling Kjærs Maskinstation ApS

Røddingvej 57480 Vildbjerg
logo

Erling Kjærs Maskinstation udfører gylle, majssåning, såning, høst snitning. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og sørger for, såfremt vejr og vind tillader det, altid at overholde aftalte betingelser og leveringstider. De senere år er der kommet nye arbejdsopgaver i form af en mindre produktion af landbrugsmaskiner. Læs mere på hjemmesiden.

Engelund Maskinstation

Hollandsvej 47620 Lemvig
logo

Engelund Maskinstation er en moderne maskinstation, der arbejder indenfor landbrugsområdet. Til at løse opgaverne har vi en moderne maskinpark med dygtige og veluddannede medarbejdere. Ring gerne for mere information.

Krøjerup Maskinstation

Veddevej 234295 Stenlille
logo

Velkommen til Krøjerup Maskinstation. Ring og hør nærmere.

Skave Maskinstation I/S

Hesselåvej 177500 Holstebro

Hønsinge Maskinstation

Gl Hønsingevej 74560 Vig

Gangergårdens Maskinstation A/S

Høng Landevej 54270 Høng

Urtebækgaard.dk

Urtebækvej 63550 Slangerup

Houen Markservice, Thomas Jensen

Mariendalsvej 829900 Frederikshavn

Vesterhøj Maskinstation v/ Peter Jakobsen

Nykøbingvej 2344800 Nykøbing F

Entreprenør / Maskinstation Preben Egegaard Nielsen

Stårupvej 156690 Gørding

Hvorupgaard Maskinstation

Skelvej 89400 Nørresundby

Maskinstation v/ Ole Nielsen

Terpvej 49690 Fjerritslev

Stougaard Maskinstation

Holtevej 104571 Grevinge

Hjortlund Maskinstation

Brunbjergvej 447200 Grindsted

Thorup Maskinstation

Thorupvej 705220 Odense Sø

Stolbrolykke Maskinstation

Lillemadevej 26430 Nordborg

Ny Brørup Maskinstation ApS

Bækmarksbrovej 997650 Bøvlingbjerg

Grølstedgård Maskinstation

Grølstedgårdsvej 218882 Fårvang