Om firmaet

Hos Melchior Group har vi et særligt fokus på de små og mellemstore virksomheder, der enten har lidt eller ingen erfaring med SEO, og som ikke har den store synlighed online. Det kan være den lokale håndværkervirksomhed,...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
30 53 26...
Adresse

Jagtvej 38

4040 Jyllinge

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Hos Melchior Group har vi et særligt fokus på de små og mellemstore virksomheder, der enten har lidt eller ingen erfaring med SEO, og som ikke har den store synlighed online. Det kan være den lokale håndværkervirksomhed, frisør, klinik eller en lille webshop, hvor der er behov for flere besøgende på hjemmesiden, og flere kunder i virksomheden.

Marketing

Gennem Melchior Marketing driver Melchior Group aktitiviteter inden for marketing, hvor der især er fokus på den digitale marketing disciplin SEO.

Webdesign

Gennem Melchior Marketing driver Melchior group aktiviteter inden for webdesign, herunder design og udvikling af hjemmesider og webshops.

Tekstforfatning

Gennem Melchior Marketing driver Melchior group aktiviteter inden for tekstforfatning, med stor ekspertise på SEO optimeret tekstforfatning.

Affiliate

Melchior Group ejer og driver en lang række affiliate marketing hjemmesider.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Melchior Group

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Melchior Group findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Melchior Group

CVR-nr:

32114997

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

731110 Reklamebureauer

Startdato:

01-05-2021

Ledelse/Administration
Lukas Melchior Hansen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

30532604

30 53 26 04

3053 2604

30 532 604