menighedsråd 

gav 3646 virksomheder i dette område

Nykøbing F. Sogns Adm.

Klosterstræde 34800 Nykøbing F
logo

Nykøbing F. sogn er et af landets største sogne og varetager betjeningen af ca. 16.500 indbyggere. Medlemmer af folkekirken udgør ca. 12.700 medlemmer. I kirkerne foregår der meget ud over de kirkelige handlinger såsom koncerter, specielle gudstjenester samt aktiviteter for både børn, unge og voksne. På kirkegårdene varetages en del drifts- og vedligeholdelsesopgaver.

Tanderup Sogns Menighedsråd

Tanderupvej 655591 Gelsted
logo

Vi forestår alle kirkelige handlinger såsom gudtjenester ved dåb, vielser og begravelser m.m.

Brønderslev Kirke

Bredgade 1029700 Brønderslev
logo

Brønderslev Kirke har solid opbakning fra befolkningen - og der er ca. 12.700 indbyggere i sognet. Kirkens vigtigste funktion er at forkynde det glade kristne budskab - evangeliet om Jesus Kristus - og møde mennesker med omsorg i både glæde og sorg. Kirken er meget aktiv i lokalområdet og arrangerer, ud over de ugentlige højmesser og gudstjenester, alt lige fra sommerlejr, til koncerter, foredrag, vandringer, babysalmesang, klubarbejde, korsang m.m. Se mere på www.broenderslevkirke.

Ajstrup Kirke

Ajstrupvej 139381 Sulsted
logo

Ajstrup Kirke adskiller sig fra de ældste kirker i landet ved at være bygget i munkesten og er således ikke så gammel som de ældste landsbykirker bygget af granitkvadre. Det er ikke muligt at bestemme kirkens alder nøjagtigt, og enkelte mener, at den stammer fra 1300-tallet, mens de fleste vil tidsfæste dens opførelse til omkring 1450. Kirkens skib, kor og tårn er alle bygget i gule munkesten i munkeskifte og med flade bjælkelofter. Læs mere på vores hjemmeside.

Nordschleswigsche Gemeinde

Hovedgaden 466360 Tinglev
logo

Læs om os på hjemmesiden.

Jyllinge Sogn, Kirkekontoret

Bygaden 23B4040 Jyllinge
logo

Hvad enten du er til babysalmesang, søndagscafé, litteraturkreds, salmesangsaftener, spaghettigudstjenester, gode film i selskab med andre, eller noget helt syvende, så er du velkommen hos os. På kirkekontoret samles alle trådene i kirken. Det er her du kan henvende dig med spørgsmål om alt muligt, hvad enten du vil have et nyt navn, bestille en barnedåb eller forhøre dig om en begravelse.

Mariehøj Sogns Kirkekontor

Almindsøvej 68600 Silkeborg
logo

Mariehøj Kirke blev indviet den 9. marts 1958.Kirken er åben for besøg på hverdage kl. 8.00 - 17.00 (Vinter 9.00 - 16.00) - forudsat, at der ikke er arrangementer eller handlinger.

Ålsø, Hoed, Vejlby og Homå Sogne

Ellebjergvej 18500 Grenaa
logo

På vores hjemmeside vil du let kunne finde frem til gudstjenester, arrangementer og lidt historie om kirkerne i Ålsø, Hoed, Vejlby og Homå Sogne. Du er altid velkommen til at kontakte os.

Skovby, Ore og Guldbjerg kirker

Middelfartvej 345400 Bogense
logo

Vi er en aktiv menighed med flere former for gudstjenester. Udover den klassiske højmesse om søndagen, som åbner op for fordybelse og ro, har vi musikgudstjenester, hvor sang og musik er i centrum. Familiegudstjenesten er for alle, men der er særligt fokus på børn. Vi er en kirke i udvikling, og vi har gudstjenester, hvor menigheden sammen med præsten er med til at forberede og afvikle gudstjenesten om søndagen.

Viborg Stiftsøvrighed

Domkirkestræde 18800 Viborg
logo

Viborg Stift strækker sig fra Aggersborg i nord til Blåhøj i syd og fra Fjaltring i vest til Hammershøj i øst. Læs mere på vores hjemmeside! Biskop: Henrik Stubkjær. Stiftamtmand: Jacob Hess

Møgeltønder Sogns Menighedsråd

Ved Åen 136270 Tønder
logo

Se meget mere på vores hjemmeside.

Langå-Øksendrup-Svindinge Sognes Menighedsråd

Rygårdsvej 55874 Hesselager
logo

Vi forestår alle kirkelige handlinger såsom gudtjenester ved dåb, vielser og begravelser m.m.

Brøndbyvester Kirkegård/Menighedsrådet

Præstegårdsvej 42605 Brøndby
logo

I Brøndbyvester Kirke bestræber vi os på at have et bredt varieret tilbud af aktiviteter, både kirkelige og folkelige. Vi har aktiviteter for alle aldersgrupper. Nøgleordene er inspiration, fællesskab, debat og eftertanke.

Ebeltoft Kirke

Kirkegade 138400 Ebeltoft
logo

Ebeltoft-Dråby-Handrup kirker - et sted hvor der altid er tid til noget. Vi tilbyder børnekor, strikkecafe, og pizzagudstjenste - musikgudstjenester, familiegudstjenester og meget mere.

Gelsted Kirke

Kirkebakken 145591 Gelsted
logo

I Gelsted Kirke bestræber vi os på at have et bredt varieret tilbud af aktiviteter, både kirkelige og folkelige. Vi har aktiviteter for alle aldersgrupper. Nøgleordene er inspiration, fællesskab, debat og eftertanke.

Nr. Broby Kirke

Kirkestræde 25672 Broby

PÅ vores hjemmeside kan du læse om vores aktiviteter og gudstjenester, samt om byen og kirkens historie.

Teestrup Menighedsråd

Teestrup Bygade 334690 Haslev
logo

Oplysninger om Teestrup, Bråby og Øde Førslev Kirker samt Teestrup sognegård - både praktiske informationer i forbindelse med kirkelige handlinger, noget om hvad vi har lavet og hvad vi planlægger at lave ses på vores hjemmeside.

Glumsø Kirke

Storegade 244171 Glumsø
logo

I Glumsø Kirke bestræber vi os på at have et bredt varieret tilbud af aktiviteter, både kirkelige og folkelige. Vi har aktiviteter for alle aldersgrupper. Nøgleordene er inspiration, fællesskab, debat og eftertanke.

Langå Kirke

Ulstrupvej 308870 Langå
logo

Langå-Torup kirke som bestod af skib og kor menes at være bygget omkring 1200 tallet.Tårn og våbenhus er formentlig opført i slutningen af 1400 tallet.I 1721 gennemgik kirken en gennemgribende ombygning og reparation.I 1868 blev kirken omtrent nedrevet og genopbygget med ny korbue. Der var 149 siddepladser. Sognepræst Lars Berg Thomassen kan kontaktes på tlf.: 51 35 55 44

Søndre Sogns Menighedsråd

St. Sct. Mikkels Gade 128800 Viborg
logo

Sortebrødre Kirke var i middelalderen klosterkirke til et af de ældste Dominikanerklostre i Norden. Det ældste lå i Lund – dengang dansk område – etableret 1222.Det vides ikke med sikkerhed, hvor gammel kirken og klostret er, men blandt de første dominikanerklostre i Danmark, nævnes Aarhus 1227, Ribe 1228.Sortebrødre Kirke og Kloster antages, at være grundlagt samtidig med klostret i Aarhus.Det vides med sikkerhed, at klosteret i Viborg fungerede fuldt ud i 1246.

Nørre-Løgum Sogn

Nørregade 76240 Løgumkloster
logo

I Nørre-Løgum Sogn udføres alle kirkelige handlinger såsom dåb ved Gudstjenester, vielser, konfirmationer og begravelser. Udover gudstjenesterne har vi mange spændende aktiviteter, herunder børne- og juniorklubber, babysalmesang, koncerter og foredrag m.fl. Du er velkommen til at rette henvendelse til sognepræsten, såfremt du har spørgsmål, ønsker at aftale tid til barnedåb eller forhøre dig om en begravelse m.m.

Lyng Sogn

Højmosevej 57000 Fredericia
logo

Lyng Kirke blev indviet første søndag i advent, den 27. november 1994. Arkitekterne er Inger og Johannes Exner, Århus. Første spadestik fandt sted den 8. januar 1993 og grundstensnedlæggelsen den 18. juni samme år. Lyng Sogn blev selvstændig pr. 1.9.2003. Der er tilknyttet to præster til kirken: Susanne Charlotte Knudstorp er kirkebogsførende sognepræst og Anne-Marie Blak Steensig sognepræst.

Fensmark Kirke

Chr Winthersvej 74684 Holmegaard
logo

I Fensmark Kirke bestræber vi os på at have et bredt varieret tilbud af aktiviteter, både kirkelige og folkelige. Vi har aktiviteter for alle aldersgrupper. Nøgleordene er inspiration, fællesskab, debat og eftertanke.

Grensten Kirke

Byvej 28870 Langå
logo

Vision, mission og strategi for Øster Velling-HHelstrup-Grensten Pastorat. Med vision mener vi ideer og tanker, vi har om fremtiden, og hvor vi gerne vil bevæge os hen. Med mission mener vi de “kerneydelser”, vi har til opgave at løse, og hvorfor vi er her. Med strategi mener vi, hvordan vi forestiller os at arbejde frem mod visionen. Læs mere på http://www.grenstensogn.dk.

Karlslunde Strandkirke

Karlslunde Mosevej 32690 Karlslunde
logo

Karlslunde Strandkirke er en del af Den Danske Folkekirke, og den er kendt for sin utraditionelle måde at være folkekirke på. Selvom kirken har mange aktiviteter ugen igennem, er gudstjenesterne om søndagen omdrejningspunktet for det hele. Karlslunde Strandkirke ønsker, at Guds nærvær erfares ved gudstjenesterne, at evangeliet og budskabet om Jesus bliver kendt ligesom ved alle de øvrige aktiviteter i kirken.