Om MH Service

Hos MH Serice har vi dygtige og erfarne tømrer, der står klart til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med tømrerentreprise, renovering og nedrivning, hvilket har skabt et godt fundament for loyale og tilfredse kunder. Kontakt os og få et godt tilbud!

Vi udfører både stort og småt tømrerarbejde

Skal du have udskiftet et vindue, lagt nyt gulv i huset eller bygget en ny træterrasse? Eller skal du have renoveret hele huset, væltet en væg eller monteret nyt køkken? Et hus kræver løbende vedligeholdelse – og til tider også fornyelse. Derfor står vi hos Mh Service til din rådighed, hvis du har brug for professionel hjælp fra en tømrer.

Vi holder selv til i Fjellerup, hvorfra vi typisk kører ud til opgaver for private boligejere. Det kan for eksempel være på Djursland eller i Hadsten. Vi dækker næsten hele næsen af Jylland lige fra Randers til Aarhus.

Hvilke opgaver kan vi varetage?

Vi har både kompetencerne og erfaringen til at varetage mange forskellige tømreropgaver – store som små. Det kan for eksempel være:

- Renovering af hus

- Totalentreprise

- Opbygning af træterrasse

- Opførsel af ny carport

- Opsætning af brændeovn

- Udskiftning af vinduer

- Lægning af gulv

- Fjernelse af væg

- Opsætning af nyt køkken

- Montering af vedligeholdelsesfri gavlbeklædning

Du kan regne med os

Vi sætter altid kunden i centrum. Kundens tilfredshed er forudsætningen for en sund forretning, og samarbejdet med kunden skal bygge på tillid og troværdighed.

Kvalitet og professionelt arbejde behøver ikke koste ekstra, og vi arbejder altid til konkurrencedygtige priser. Arbejdet udføres efter gældende retningslinjer, hvilket sikrer, at sikkerheden altid er i højsædet. Dertil kommer, at levering til tiden og til den rigtige pris er en æressag for os.

Kunden er i centrum

​Vi er en veletableret virksomhed med speciale indenfor tømrerentreprise og haveservice. Vi kan tilbyde et stort udvalg af services i høj kvalitet.

Hos MH Service yder vi gerne en ekstra indsats, hvis det er det, der kræves for at komme i mål, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten. MH Service har en vision om at være jeres fortrukne og mest troværdige håndværker. Vi formår at sætte kundens ønske i fokus, og lytter efter ønsker, inden opgaven påbegyndes,

Billedgalleri

  • MH Service Tømrer, Norddjurs - 1
  • MH Service Tømrer, Norddjurs - 2

MH Service, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnMH service
SelskabsformEnkeltmandsvirksomhed
Startdato:01-03-2019
CVR-nr:40259090
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche433200 Tømrer- og bygningssnedkervirksomhed, 433300 Udførelse af gulvbelægninger og vægbeklædning, 431100 Nedrivning

Ledelse/Administration

Mads Hylbæk HansenFuldt ansvarlig deltager

Alternative nummerformater

2372988623 72 98 862372 988623 729 886