Om firmaet

Hos MH Serice har vi dygtige og erfarne tømrer, der står klart til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med tømrerentreprise, renovering og nedrivning, hvilket har skabt et godt fundament for loyale og tilfredse kunder....

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
23 72 98...
Adresse

Mads Hansen

Kanneshøjvej 3

8585 Glesborg

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image

Om os

Hos MH Serice har vi dygtige og erfarne tømrer, der står klart til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med tømrerentreprise, renovering og nedrivning, hvilket har skabt et godt fundament for loyale og tilfredse kunder. Kontakt os og få et godt tilbud!

Vi udfører både stort og småt tømrerarbejde

Skal du have udskiftet et vindue, lagt nyt gulv i huset eller bygget en ny træterrasse? Eller skal du have renoveret hele huset, væltet en væg eller monteret nyt køkken? Et hus kræver løbende vedligeholdelse – og til tider også fornyelse. Derfor står vi hos Mh Service til din rådighed, hvis du har brug for professionel hjælp fra en tømrer.

Vi holder selv til i Fjellerup, hvorfra vi typisk kører ud til opgaver for private boligejere. Det kan for eksempel være på Djursland eller i Hadsten. Vi dækker næsten hele næsen af Jylland lige fra Randers til Aarhus.

Hvilke opgaver kan vi varetage?

Vi har både kompetencerne og erfaringen til at varetage mange forskellige tømreropgaver – store som små. Det kan for eksempel være:

- Renovering af hus

- Totalentreprise

- Opbygning af træterrasse

- Opførsel af ny carport

- Opsætning af brændeovn

- Udskiftning af vinduer

- Lægning af gulv

- Fjernelse af væg

- Opsætning af nyt køkken

- Montering af vedligeholdelsesfri gavlbeklædning

Du kan regne med os

Vi sætter altid kunden i centrum. Kundens tilfredshed er forudsætningen for en sund forretning, og samarbejdet med kunden skal bygge på tillid og troværdighed.

Kvalitet og professionelt arbejde behøver ikke koste ekstra, og vi arbejder altid til konkurrencedygtige priser. Arbejdet udføres efter gældende retningslinjer, hvilket sikrer, at sikkerheden altid er i højsædet. Dertil kommer, at levering til tiden og til den rigtige pris er en æressag for os.

Kunden er i centrum

​Vi er en veletableret virksomhed med speciale indenfor tømrerentreprise og haveservice. Vi kan tilbyde et stort udvalg af services i høj kvalitet.

Hos MH Service yder vi gerne en ekstra indsats, hvis det er det, der kræves for at komme i mål, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten. MH Service har en vision om at være jeres fortrukne og mest troværdige håndværker. Vi formår at sætte kundens ønske i fokus, og lytter efter ønsker, inden opgaven påbegyndes,

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

MH Service

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

2

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra MH Service findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

MH service

CVR-nr:

40259090

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

433200 Tømrer- og bygningssnedkervirksomhed

433300 Udførelse af gulvbelægninger og vægbeklædning

431100 Nedrivning

Startdato:

01-03-2019

Ledelse/Administration
Mads Hylbæk Hansen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

23729886

23 72 98 86

2372 9886

23 729 886