Midtjydsk Fornikling & Forchromning A/S logo

Midtjydsk Fornikling & Forchromning A/S

Om firmaet

Landsdækkende service med Danmarks største kapacitet. Sikker levering til den rigtige pris og egen transport. Vi behandler tingene professionelt, overfladebehandling af små og større emner. Vi er naturligvis altid indstillet på...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
96 26 64...
Adresse

Hvidelvej 7

7400 Herning

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image

Om os

Landsdækkende service med Danmarks største kapacitet. Sikker levering til den rigtige pris og egen transport. Vi behandler tingene professionelt, overfladebehandling af små og større emner. Vi er naturligvis altid indstillet på at levere den vare, kunden ønsker. Men vi ser det samtidig som vores opgave at producere varen til den lavest mulige omkostning - også for miljøet.

Midtjydsk Fornikling & Forchromning A/S er certificeret efter den internationale miljøstandard ISO 14001 og kvalitetsstandard ISO 9001. Derudover udarbejder MFF hvert år en offentlig tilgængelig miljøredegørelse.

Et af formålene med miljøredegørelsen er at give MFF´s interessenter indblik i miljøforholdene hos MFF samt synliggøre, at der arbejdes seriøst med miljøaspekterne i forbindelse med overfladebehandlingen.

Miljøredegørelsen omfatter begge produktionsadresser med mulighed for bl.a. at se opgørelser over forbrug og udledninger for hver adresse.

MFF har altid haft som mål at være forud for de miljøkrav, som lovgivningen stiller. Det kræver store og løbende investeringer, men det sikrer til gengæld en høj effektivitet.

Midtjydsk Fornikling & Forchromning A/Ss valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Midtjydsk Fornikling & Forchromning A/S

Omsætning

27 665 tkr

Afkastningsgrad

13.08 %

Antal ansatte

98

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Midtjydsk Fornikling & Forchromning A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

MIDTJYDSK FORNIKLING OG FORCHROMNING A/S

CVR-nr:

75867018

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

5 000 000

NACE-branche

256100 Overfladebehandling af metal

Startdato:

28-06-1984

Ledelse/Administration
Mogens Lundgaard

Bestyrelsesformand

Lars Randel Nyengaard

Bestyrelsesmedlem

Per Lykke Jensen

Bestyrelsesmedlem

Viser 4 af 7
Proff logo
Alternative nummerformater

96266400

96 26 64 00

9626 6400

96 266 400