Om firmaet

Miga Gardiner startede d. 1. September 1979 og bliver i dag drevet af 1. og 2. generation. Med mere end 25 års erfaring kombineret med altid at være opdateret med de nyeste gardinprøver, kan vi tilbyde vores kunder en kompetent...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
70 25 35...
Adresse

Kildeager 3

2680 Solrød Strand

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Miga Gardiner startede d. 1. September 1979 og bliver i dag drevet af 1. og 2. generation. Med mere end 25 års erfaring kombineret med altid at være opdateret med de nyeste gardinprøver, kan vi tilbyde vores kunder en kompetent og seriøs løsning - skræddersyet efter ønske og behov. Vores kundekreds omfatter i dag større koncerner, mindre virksomheder, den offentlige sektor samt private husstande på hele Sjælland.Vi har egen systue og vaskeri. Ring en gardinbus hjem! Vi kommer overalt på Sjælland

Produkter

Gardiner:

Vores gardinbusser kommer over hele Sjælland. I Deres eget hjem har De mulighed for besigtige alle vores gardintyper, lave farveprøve og nøje gennemgå alle vores kvalitet i Deres egne omgivelser. Tryk her for at bestille et gratis og

uforpligtende konsulentbesøg.

Vi måler op, monterer og rådgiver gerne om mål, vedligeholdelse, kvaliteter m.m. således De får den ønskede løsning tilpasset økonomi og kvalitet. Vores konsulentbesøg er naturligvis gratis og vi kommer når det passer Dem.

Miga Gardiner er medlem af Botex.

Solafskærmning:

Vi forhandler et bredt udsnit af rullegardiner, foldegardiner og lamelgardiner. Et stramt og enkelt design giver en dekorativ og diskret løsning på behovet for storslået solafskærmning. En anden betydelig funktion er at holde solens varme og naboernes blikke ude.

De kan bruges i næsten alle vindueskonstruktioner, bl.a. buede, trekantede og vinduer med skrå topkarm. Alle tre har Deres egne fordele lamelgardiner er f.eks. også velegnet som rumdelere, foldegardiner er ideel til at skabe den stemning du ønsker og rullegardiner er nemme at betjene og giver samtidig rummet et flot design.

Uanset hvad Deres behov er imødekommer vi Deres ønsker.

Markiser:

Den danske sommer kan blive længere og sjovere med en markis. Vi lægger vægt på at finde en markise der passer til husets arkitektur. Miga Gardiner forhandler markiser i alle størrelser og farver men kun i gode kvalitet.

Når De har fundet den ønskede markise sørger vi for den monteres korrekt på facaden. En forkert monteret markise kan ødelægge dit hus eller tag. Markisemontering er en tillidssag, som du kan trygt overlade til Miga Gardiner, der er specialist på området.

Miga Gardiner ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Kategorier
Søgeord
Faber, Botex, Gardinstoffer, Plissegardin trådløs, Rullegardin, gardintilbehør, Markiser til altan, Plissegardiner, Velux, Design, gardiner og gardinstoffer, Pavillon, Lammelgardiner, Luxaflex, Plissegardiner uden snoretræk, Pergola, Kirsch, Montering af gardiner, Skodder, Batteridrevet rullegardiner, Twist literise, Alux, Gardintekstiler, Plisségardiner, Foldegardiner mørklægning, Dekoration, Ovenlysgardiner, Lamelgardiner, Gardinshoppen, Gardiner specialmål, Vinduesmarkiser, Arkitex, Metalpersienner, Opmåling, Kassettemarkiser, Lamelgardiner mørklægning, Markiser, Gardinforretninger, Træpersienner, Indvendig solafskærmning, Pagunette, Træpersienne, Mørklægningsgardin, Gardin, Gardinstænger, Gardinskinner til vinduer, Gardinbussen, Panelgardiner, Screens, Rullegardiner, Gardinbusser, Gardinbus, Motorstyring, Udvendige persienner, Gardinskinner til gardiner, lameller, Boligtekstilforretning, Duoroller, Persienner, Solafskærmning, Rulleskodder, Plissegardiner up and down, Foldegardiner, Mørklægning, Udvendig solafskærmning, Pavillonmarkiser, Duo rullegardin, Lamelafskærmning, Duo rullegardiner, Liftgardiner, Altanafskærmning, Gardinkonsulent, Plissegardiner mørklægning, Insektnet, Flyvende plissegardiner, gardiner til erhverv, Solafskærmning for erhverv, Stila, Velux mørklægning, Rullegardiner mørklægning, Boligtekstilforretninger, Trådgardiner, Sidemarkiser, Pergolamarkiser, Gardinconceptet, Gardiner, Invendig solarskærmning, Syning af gardiner, Drapilux, Klimagardiner, Faldarmsmarkiser, Velux gardiner, Mørklægning af vinduer, Trådløse plissegardiner, Facadepersienner, Gardinskinner, Elektriske gardiner, Indretning, Solfilm på vinduer, Gardinstang, Mørklægningsgardiner, Markisedug
Alternative nummerformater

70253550

70 25 35 50

7025 3550

70 253 550