Om Mike Brodersen Murerforretning ApS

Hos Mike Brodersen murerforretning er du i gode hænder. Vi er et lille firma, men vi har en stor faglig stolthed. Og vi er ikke tilfredse, før vores kunder er tilfredse. Vi arbejder både for private og for virksomheder, og vi laver både den lille reparation af murværket, det nye badeværelse og den store totalentreprise. Uanset opgavens størrelse er alle kunder vigtige for os.

Murerforretning med gode idéer

Vi er altid parate til at byde ind med gode idéer. Så uanset om du skal have nyt badeværelse, om du overvejer at hoppe med på bølgen og få klinkegulve i hele huset, eller om du drømmer om en tilbygning eller et nyt hus – så er vi klar med vejledning i de bedste materialer og idéer til det færdige resultat.

Vi holder til i Sønderjylland, men arbejder over hele landet.

Kontakt Mike Brodersen for et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt, og tag os med på råd. Ring på telefon 31 90 88 87 eller skriv til [email protected].

Nyt badeværelse af høj kvalitet

Drømmer du om nyt badeværelse i din bolig i Haderslev, Aabenraa eller Tønder, er vi klar til at hjælpe dig fra start til slut. Hos Murerforretning Mike Brodersen har vi mere end 11 års erfaring med opførelse af nyt badeværelse og reparationer.

Vi tilbyder at stå for alt flisearbejdet, hvilket vi udfører med stor præcision og af høj kvalitet.

Vil du være sikker på at få et flot resultat, gør du klogt i at vælge en kvalitetsbevidst murer, der forstår at kæle for de små detajler.

Nybyg

Et nyt hus er i mange tilfælde realiseringen af en drøm, der har spiret i mange år. Derfor er det en opgave, som MB Murerforretning går til med den største respekt.

Vælger du os til at stå for murerarbejdet eller totalentreprisen, lover vi dig to ting: Vi gør vores ypperste for, at din drøm også bliver til dit drømmehus. Og vi gør det i tæt dialog med dig hele vejen igennem. Vores erfaring siger os, at det er sådan, vi gør os fortjent til din tillid.

Klinker og Fliser

Klinker er det sidste nye inden for moderne gulvbelægning – ikke kun i entre, bad og køkken, men også i husets stue og værelser.

Med gulvvarme i huset er et klinkegulv lige så lunt at træde på som et tykt gulvtæppe. Til gengæld er klinkerne endnu nemmere at holde end et lakeret trægulv. De holder til stort alle de udfordringer, som et aktivt familieliv kan byde på, og de fås i rigtig mange visuelle udtryk.

Hos MB Murerforretning har vi klinker øverst på menukortet. Vi har lagt flere af dem, end vi kan tælle til, og vi har masser af erfaring i at hjælpe vores kunder med at finde de helt rigtige klinker til den helt rigtige pris.

Facaderenovering

Selv murværk kræver vedligeholdelse engang imellem. Når det sker, er MB Murerforretning stedet at gå til. Vi klarer alt fra revner i soklen til udskiftning af fuger og husets store wellness-behandling med vandskurring.

Vi ved, hvordan en facaderenovering skal udføres, så det holder. Vi gør os umage med at ramme samme farve på de nye fuger, som de gamle har, og vi renser væggen helt i bund, før vi vandskurrer. På den måde bliver dit hus ved med at se godt ud i mange år frem.

Tilbygning

Uanset om din nye tilbygning skal være flere værelser til huset, en garage, en udestue eller måske et muret skur – ja, så er MB Murerforretning din garant for en tilbygning, der står flot i mange år frem.

Vi svinger gerne forbi og snakker om, hvordan dine planer bedst kan føres ud i livet. Og vi tager os gerne af hele entreprisen med kontakt til VVS, elektriker og tømrer. Så kan du nøjes med at nyde synet af arbejdet, der skrider frem.

Mike Brodersen Murerforretning ApS' valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Mike Brodersen Murerforretning ApS Badeværelser, Tønder - 1
  • Mike Brodersen Murerforretning ApS Badeværelser, Tønder - 2
  • Mike Brodersen Murerforretning ApS Badeværelser, Tønder - 3
  • Mike Brodersen Murerforretning ApS Badeværelser, Tønder - 4
  • Mike Brodersen Murerforretning ApS Badeværelser, Tønder - 5
  • Mike Brodersen Murerforretning ApS Badeværelser, Tønder - 6
  • Mike Brodersen Murerforretning ApS Badeværelser, Tønder - 7
  • Mike Brodersen Murerforretning ApS Badeværelser, Tønder - 8

Mike Brodersen Murerforretning ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Mike Brodersen Murerforretning ApS

Selskabsform

Anpartsselskab

Startdato:

30-06-2022

CVR-nr:

43365053

Selskabskapital

40000

Omsætning

-

NACE-branche

439910 Murere

Ledelse/Administration

Direktør

Mike Jørgensen Brodersen

Stifter

Mike Jørgensen Brodersen

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

2 547 tkr

Afkastningsgrad

5,1 %

Antal ansatte

6