Om firmaet

Miljøfluen® leverer gyllefluer og snyltehvepse som fluebekæmpelse til svine- får- og kvægstalde. Biologisk fluebekæmpelse med gyllefluer og snyltehvepse er en naturlig og særdeles effektiv måde at bekæmpe uønskede staldfluer...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
98 25 99...
Adresse

Kildalgårdsvej 3

9330 Dronninglund

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Miljøfluen Skadedyrsbekæmpelse, Dronninglund, Brønderslev - 1
Miljøfluen Skadedyrsbekæmpelse, Dronninglund, Brønderslev - 2
Miljøfluen Skadedyrsbekæmpelse, Dronninglund, Brønderslev - 3
Miljøfluen Skadedyrsbekæmpelse, Dronninglund, Brønderslev - 4
Miljøfluen Skadedyrsbekæmpelse, Dronninglund, Brønderslev - 5
Miljøfluen Skadedyrsbekæmpelse, Dronninglund, Brønderslev - 6
Miljøfluen Skadedyrsbekæmpelse, Dronninglund, Brønderslev - 7

Om os

Miljøfluen® leverer gyllefluer og snyltehvepse som fluebekæmpelse til svine- får- og kvægstalde. Biologisk fluebekæmpelse med gyllefluer og snyltehvepse er en naturlig og særdeles effektiv måde at bekæmpe uønskede staldfluer på. Nyttedyrene tilføres blot staldens miljø med jævne mellemrum og holder dermed naturligt plagen af fluer væk. Gyllefluer og snyltehvepse leveres nemt med posten og tilføres blot stalden ved ankomst. Læs mere på vores hjemmeside.

Miljøfluen® startede i 1993 med produktion af og til bekæmpelse af staldfluer i de danske landbrug. Gyllefluer (også kendt under navnene rovfluer, biofluer eller miljøfluer) samt snyltehvepse er naturligt forekommende nyttedyr i Danmark, der ved hjælp af naturens egen indretning, nedbringer forekomsten af de generende staldfluer. De er naturlige fjender af de generende stuefluer og stikfluer og de kan anvendes i svine, fåre- og kvægstalde.

Gyllefluer kan bruges til bekæmpelse af andre fluer i stalde, fordi dens larver er såkaldte rovlarver, der lever af at æde andre fluers larver. Den latinske betegnelse for gylleflue-arten er . er velegnet til bekæmpelse af andre fluer i stalde med bl.a. gyllekanaler, da den favoriserer fugtige områder i stalden til at yngle og søge føde. Når dens larver kommer til verden, går de i gang med at æde stuefluens og stikfluens larver, der også findes i gyllekanalerne. Derved udryddes de uønskede larver, inden de når at udvikle sig til voksne fluer.

Snyltehvepse er en lille gruppe af hvepse (2-3 mm.), som formerer sig ved at lægge sine æg i​ fluepupper, hvorved der udvikles snyltehvepselarver fra fluepupperne i stedet for fluer. Snyltehvepse er specielt godt egnet til bekæmpelse i stalde med dybstrøelse.

​Hos Miljøfluen® specialiserer vi os i at opformere gyllefluerne og snyltehvepsene i så stort et antal, at landbruget kan drage nytte af dyrenes egenskaber. Vi har igennem årene opnået en stor ekspertise omkring forholdene i , og og ved derfor, hvordan nyttedyrene bedst får bugt med flueplagen - igennem hele året. Det sker ved løbende at tilføre dem til stalden. Derfor fungerer en bekæmpelsesløsning hos Miljøfluen® som et abonnement uden binding, hvor vi sender dyrene af sted i pakker direkte til gården.

Vi sender gyllefluer og snyltehvepse af sted til landmænd i både Danmark, Norden og Europa.

Vort hovedformål er at være landbrugets førende samarbejdspartner, når det gælder fluebekæmpelse, og vi bestræber os på at opnå de bedste resultater på alle områder.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Miljøfluen

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

5

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Miljøfluen findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Miljøfluen

CVR-nr:

32818129

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

014920 Avl af pelsdyr mv.

Startdato:

01-06-2018

Ledelse/Administration
Tannie Annabell Andersen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

98259900

98 25 99 00

9825 9900

98 259 900