Om Miljøfluen

Miljøfluen® leverer gyllefluer og snyltehvepse som fluebekæmpelse til svine- får- og kvægstalde. Biologisk fluebekæmpelse med gyllefluer og snyltehvepse er en naturlig og særdeles effektiv måde at bekæmpe uønskede staldfluer på. Nyttedyrene tilføres blot staldens miljø med jævne mellemrum og holder dermed naturligt plagen af fluer væk. Gyllefluer og snyltehvepse leveres nemt med posten og tilføres blot stalden ved ankomst. Læs mere på vores hjemmeside.

Miljøfluen® startede i 1993 med produktion af og til bekæmpelse af staldfluer i de danske landbrug. Gyllefluer (også kendt under navnene rovfluer, biofluer eller miljøfluer) samt snyltehvepse er naturligt forekommende nyttedyr i Danmark, der ved hjælp af naturens egen indretning, nedbringer forekomsten af de generende staldfluer. De er naturlige fjender af de generende stuefluer og stikfluer og de kan anvendes i svine, fåre- og kvægstalde.

Gyllefluer kan bruges til bekæmpelse af andre fluer i stalde, fordi dens larver er såkaldte rovlarver, der lever af at æde andre fluers larver. Den latinske betegnelse for gylleflue-arten er . er velegnet til bekæmpelse af andre fluer i stalde med bl.a. gyllekanaler, da den favoriserer fugtige områder i stalden til at yngle og søge føde. Når dens larver kommer til verden, går de i gang med at æde stuefluens og stikfluens larver, der også findes i gyllekanalerne. Derved udryddes de uønskede larver, inden de når at udvikle sig til voksne fluer.

Snyltehvepse er en lille gruppe af hvepse (2-3 mm.), som formerer sig ved at lægge sine æg i​ fluepupper, hvorved der udvikles snyltehvepselarver fra fluepupperne i stedet for fluer. Snyltehvepse er specielt godt egnet til bekæmpelse i stalde med dybstrøelse.

​Hos Miljøfluen® specialiserer vi os i at opformere gyllefluerne og snyltehvepsene i så stort et antal, at landbruget kan drage nytte af dyrenes egenskaber. Vi har igennem årene opnået en stor ekspertise omkring forholdene i , og og ved derfor, hvordan nyttedyrene bedst får bugt med flueplagen - igennem hele året. Det sker ved løbende at tilføre dem til stalden. Derfor fungerer en bekæmpelsesløsning hos Miljøfluen® som et abonnement uden binding, hvor vi sender dyrene af sted i pakker direkte til gården.

Vi sender gyllefluer og snyltehvepse af sted til landmænd i både Danmark, Norden og Europa.

Vort hovedformål er at være landbrugets førende samarbejdspartner, når det gælder fluebekæmpelse, og vi bestræber os på at opnå de bedste resultater på alle områder.

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Miljøfluen Skadedyrsbekæmpelse, Brønderslev - 1
  • Miljøfluen Skadedyrsbekæmpelse, Brønderslev - 2
  • Miljøfluen Skadedyrsbekæmpelse, Brønderslev - 3
  • Miljøfluen Skadedyrsbekæmpelse, Brønderslev - 4
  • Miljøfluen Skadedyrsbekæmpelse, Brønderslev - 5
  • Miljøfluen Skadedyrsbekæmpelse, Brønderslev - 6
  • Miljøfluen Skadedyrsbekæmpelse, Brønderslev - 7

Miljøfluen, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Miljøfluen

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

01-06-2018

CVR-nr:

32818129

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

014920 Avl af pelsdyr mv.

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Tannie Annabell Andersen

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

6