Om Min Bolighandel Nordkysten v/ Tine Traulsen

Velkommen til Min BolighandelVi er en landsdækkende ejendomsmæglerkæde med lave salærer og høj kundetilfredshed. Vi prioriterer en tæt kundekontakt og et højt serviceniveau, for at sikre vores kunder den bedste oplevelse. For mange kan boligmarkedet hurtigt virke som en jungle fyldt med uvisheder – uanset om man skal sælge eller købe. Vi er til for at gøre hele processen lidt nemmere for dig. Vælg Min Bolighandel som ejendomsmægler, og få en troværdig og sikker samarbejdspartner.

Få en gratis salgsvurdering

Hos os kan du få en gratis og uforpligtigende salgsvurdering af din ejendom af en erfaren ejendomsmægler. Står du og overvejer, hvorvidt du skal sælge din bolig, kan en salgsvurdering hjælpe dig godt på vej med at træffe den rigtige beslutning. Vores salgsvurdering inkluderer rådgivning fra en af vores dygtige ejendomsmæglere, så I har mulighed for at få svar på alle de spørgsmål, I skulle have. Vi laver en grundig gennemgang af din bolig, og du får den nødvendige vejledning om det bedste salg fra din ejendomsmægler.

Hvem er vi?

Min Bolighandel har ingen butikker på dyre handelsstrøg. I stedet er vi altid til stede gennem vores hjemmeside. Vi er specialister i digital markedsføring og kører en effektiv annoncestrategi på nettet, der hjælper dig til et hurtigt salg. Grundet vores mange års erfaring indenfor ejendomsmæglerbranchen, har vi opbygget gode samarbejder med vores kollega-hjemmesider, og derfor bliver din bolig ikke blot annonceret på vores hjemmeside, men også på boliga.dk, boligsiden.dk, nybolig.dk, danbolig.dk, home.dk og mange flere. Ved salg hos os får du altså yderligere adgang til de øvrige kæders elektroniske søgeagenter, der gør hele processen hurtigere.

Hos os får du en ejendomsmægler, som du under hele salgsprocessen har en dialog med om udviklingen. Du får en ejendomsmægler, hvor faglighed, etik og moral er nøgleordene for videreudvikling af selskabet. Hos os arbejder vi for at sikre vores kunder de bedste oplevelser med boligmarkedet. Med en ejendomsmægler fra Min Bolighandel, kan vi finde den helt rette løsning til dig. Find din kommende ejendomsmægler lige her. Du kan desuden læse mere om vores tilbud og services her på hjemmesiden.

  • Min Bolighandel Nordkysten v/ Tine Traulsen Ejendomshandel, Gribskov - 1
  • Min Bolighandel Nordkysten v/ Tine Traulsen Ejendomshandel, Gribskov - 2

Min Bolighandel Nordkysten v/ Tine Traulsen, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Nordkystens Ejendomme

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

09-05-2023

CVR-nr:

44041677

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

683110 Ejendomsmæglere mv.

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Tine Riis Traulsen

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

-

Søgeord

Søgeord mangler

Alternative nummerformater

4280107342 80 10 734280 107342 801 073