Om firmaet

Min-byg er firma fra Nordsjælland, der arbejder klogt og med hjertet. Med vores omfattende erfaring, ønsker vi at tilbyde vores kunder en række tjenester, høj kvalitet og god service til gode priser. Min-byg viser ærlighed og...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
52 73 37...
Adresse

Belvederevej 52

3000 Helsingør

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Min-byg er firma fra Nordsjælland, der arbejder klogt og med hjertet. Med vores omfattende erfaring, ønsker vi at tilbyde vores kunder en række tjenester, høj kvalitet og god service til gode priser.

Min-byg viser ærlighed og respekt for kunderne, er grundig og fleksibel. For os er kvalitet utroligt vigtig, vi vil altid overgå kundens forventninger.

Entreprenør Firma i Nordsjælland. Vi laver - Tilbygning, Renovering Terrasse, Køkken, Maler, Fliser

Renovering

Vi hjælper til at udføre renoveringer uanset projektets størelse.

Alt i maler arbejde

Få hjælp fra os til alle typer malerarbejde. Vi kan udføre alt malerarbejde eller kun dele af det – vi tilpasser os dine ønsker og økonomiske rammer.

Nybygning

Det kræver både stor og bred viden og lang erfaring at bygge huse på en sikker måde. Vi i Min-byg hjælper dig med en overkommelig og smart løsning til nybyggeri.

Terrasse

At bygge en terrasse skaber et ekstra uderum, som mange mennesker drømmer om! Vi kan også bygge en pergola eller en glasoverdækning, der kan fungere som en vinterhave.

Tømrer arbejde

Vi kan hjælpe dig med alt, lige fra mindre anlægsopgaver, såsom udskiftning af vinduer, gulvlægning, opsætning eller nedtagning af vægge, til større renoveringsopgaver.

Tilbygning

Er du vokset ud af huset, eller overvejer du måske at bygge en garage ved siden af huset? En tilbygning er en god måde at øge husets værdi på, mens du bliver boende.

Hvorfor os

Vi udfører arbejdet med høj kompetence, kvalitet og omkostningeffektivitet!

Min-byg vil være det byggefirma i Helsingør som kunder vælger af hensyn til kvalitet, troværdighed og behandling. At drive forretning med Min-byg skal være forbundet med sikkerhed og god service.

Min-Bygs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Min-Byg

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Min-Byg findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Min-BYG

CVR-nr:

41793341

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

433200 Tømrer- og bygningssnedkervirksomhed

433410 Malerforretninger

Startdato:

27-10-2020

Ledelse/Administration
Mindaugas Kupsys

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

52733774

52 73 37 74

5273 3774

52 733 774