Om firmaet

Som autoriseret optometrist med mere end 15 års erfaring kan du trygt vælge os som din næste optiker til hjemmesynsprøve. Mobilbriller står klar til at hjælpe både private- og erhvervskunder, så du skal ikke holde dig tilbage...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
42 73 44...
Adresse

Svalehøjen 1

4700 Næstved

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image

Om os

Som autoriseret optometrist med mere end 15 års erfaring kan du trygt vælge os som din næste optiker til hjemmesynsprøve. Mobilbriller står klar til at hjælpe både private- og erhvervskunder, så du skal ikke holde dig tilbage med at kontakte os. René har tidligere ejet Profiloptik i Maribo samt Eye to Eye optik i Næstved, men bruger nu al sin tid som kørende optiker.

Specialiseret i at foretage hjemmesynsprøve

Mobilbriller er specialiseret i at foretage hjemmesynsprøver, der er specialiseret i at foretage hjemmesynsprøver. Er du eksempelvis ældre, gangbesværet, handicappet eller har du en travl hverdag, kan du med fordel benytte dig af et optikerhjemmebesøg.

Du skal blot ringe på tlf. nr 42 73 44 73 og bestille en tid, så kommer vi til dit hjem med det nødvendige udstyr.

Vi kommer også gerne ud til institutioner, arbejdspladser eller plejehjem og foretager tjek af øjne. Hos os får du desuden flere forskellige fordele og rabatter.

Bestil en tid hos os med det samme

Lyder hjemmesynsprøve som noget for dig, kan du kontakte os for at bestille en tid med det samme. Vi står altid klar til at hjælpe nye som tidligere kunder på Lolland, Falster, Fyn samt i København og på resten af Sjælland.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Mobil Briller

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Mobil Briller findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Mobil Briller René Elling Christensen

CVR-nr:

33915004

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

477810 Optikere

Startdato:

01-01-2012

Ledelse/Administration
René Elling Christensen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

42734473

42 73 44 73

4273 4473

42 734 473