Se på kort

mobilbredbånd 

gav 10 virksomheder i dette område

Telecenter Midt

Lukket

Tagtækkervej 48800 Viborg
logo

Vi er et gammel godt firma, som blandt andet monterer taxa, alkolåse og håndfri installationssæt. Alt inden for kommunikationsudstyr. Kontakt for nærmere information.

Cibicom A/S

Lukket

Industriparken 352750 Ballerup
logo

Danskerne har i mange år hørt radio og set tv - uden afbrydelser - via vores sendenet. Gennem tiden har vi videreudviklet og udbygget vores infrastruktur og tilbud til vores kunder, og målet er stadig at levere kommunikationsløsninger med meget høj data- og driftssikkerhed fra design og etablering til drift og service. Cibicom gruppen leverer i dag løsninger til kritisk kommunikation inden for mobilnetværk, radio/tv distribution, beredskaber, IoT, fibernet til erhverv og datacentre.

Sten Connect v/Sten Duval Nielsen

Lukket

Vinkelvej 123000 Helsingør
logo

Hos Sten Connect har vi erfaring fra arbejde med tv/antenner i mere end 30 år. Målsætningen for Sten Connect er at fremstå som et kvalitetsbevidst firma, der altid er opdateret indenfor den nyeste viden i branchen. Vi vil altid udføre arbejde af høj kvalitet, samt overholde de indgåede aftaler. For at sikre at der altid kan tilbydes den bedste løsning, vil der i Sten Connect blive lagt vægt på efteruddannelse samt kurser.

KLC Erhverv

Frederikshavnsvej 749800 Hjørring

Klc Erhverv Randers Aps

Lille Blødevej 63600 Frederikssund

Bolignet-Aarhus

Lukket

Elkjærvej 308230 Åbyhøj

City Mobil A/S

Stærmosegårdsvej 125230 Odense M

KLC Erhverv

Hummeltoftevej 492830 Virum

TDC Erhvervscenter A/S

Hundborgvej 1987700 Thisted

Net 1

(5)

Industriparken 352750 Ballerup