Se på kort

montering af tæpper 

gav 25 virksomheder i dette område

Carl-E. Henriksen ApS Tæpper og gulve

Dons Byvej 276051 Almind
logo

Hos Carl-E. Henriksen er kvaliteten og den gode service i centrum uanset hvilken gulvtype, det drejer sig om. Vi har erfaring inden for et bredt område, som blandt andet tæller væg til væg-tæpper, trægulve, laminatgulve, epoxy, linoleums- og vinylgulve m.fl. Vi håndterer større såvel som mindre projekter for private og erhverv, hvor fokus altid er på vores kunders ønsker og behov

Herfølge Tæpper

Åbent

Solvangsvej 34681 Herfølge
logo

Væg til væg tæpper sælges fra de kendte danske fabrikker samt grossister. Vi har endvidere stort udvalg i afpassede tæpper, her kan bl.a. nævnes håndtuftet uld tæpper, Ryatæpper, Wiltontæpper og Naturatæpper. Vi leverer og monterer tæpper, vinyl og linoleum hos private og erhverv og vi har folk som renoverer undergulve, sliber og behandler trægulve. Vores mål er, at yde den bedste service og rådgivning. Så kom ned i vores forretning og få en god ”tæppesnak”.

Charles Christensen A/S

Åbent

Marielundvej 46D2730 Herlev
logo

"Med mere end 100 år på gulvet er Charles Christensen A/S en af landets største og ældste gulventreprenører. Vores tre nøglebegreber er miljø, kvalitet og service, som alle tre gennemsyrer vores aktiviteter helt fra rådgivning til efterbehandling. Vi holder til i Herlev, hvorfra vi dagligt servicerer erhverv, det offentlige og private i København, Storkøbenhavn og i Nordsjælland. Vi leverer og monterer alle former for gulvbelægninger herunder linoleum, vinyl, gummi, træ, tæpper, installationsgulve (EDB-gulve), epoxy og polyurethan. Alle typer opgaver er velkomne både de større og de små. Læs mere om os på vores hjemmeside eller ring til os på tel: 43 96 35 00."

J.P. Gulve

Åbent

Bøgevænget 34672 Klippinge
logo

Hos J.P. Gulve laver vi professionelle gulvløsninger - med fokus på det gode håndværk. Vi leverer og monterer alle former for gulvbelægninger - vådrum - linoleum, vinyl, tæpper, trægulve mm. Med over 25 år i vores virksomhed, er der ingen opgave vi ikke kan klare. Hos J.P Gulve lægger vi stor vægt på kvalitet i det stykke arbejde vi udfører, og finder en løsning der passer til netop dig. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud!

tæppe køb

Åbent

Tempovej 282750 Ballerup
logo

GULVE-TÆPPER-GARDINER. Professionel rådgivning til såvel virksomheder som private. Kvalitet og service til tiden. Mere end 35 år med tilfredse kunder. Service fra tæppe køb udføres af dygtige håndværkere.

Tømrer og bygningssnedker Henrik P. Kappel APS

(4)

Farvervej 227600 Struer
logo

Svend Erik Mouritsens Eftf. Tømrer- og Snedkerforretning ApS udfører en bred vifte af tømrer- og snedkeropgaver for både private og erhvervslivet. Kontakt os for yderligere information.

Carl-E. Henriksen ApS Tæpper og gulve

Åbent

(3)

Hjortsvangen 84A7323 Give
logo

Hos Carl-E. Henriksen er kvaliteten og den gode service i centrum uanset hvilken gulvtype, det drejer sig om. Vi har erfaring inde for et bredt område, som blandt andet tæller væg til væg-tæpper, trægulve, laminatgulve, linoleums- og vinylgulve m.fl. Vi håndterer større såvel som mindre projekter for private og erhverv, hvor fokus altid er på vores kunders ønsker og behov.

Romalt Maskinstation ApS

Egehøjvej 168960 Randers Sø
logo

Vi er et fast team af fagligt dygtige og imødekommende medarbejdere med mange års erfaring i Randers. ​ Arbejdsområderne består i dag af alle former for kloakrensning, slamsugning, tv-inspektion, rensning af afløb i etagebyggeri, lejligheder, markdræn med mere. Vores maskinstation udfører alle former for reparationer på rør, nye anlæg, indkørsler med videre. ​Der udføres også vinterbekæmpelse, græsslåning, rengøring/pasning af haveanlæg, ligesom virksomheden er autoriseret kloakmester.

Ak Total

Åbent

(5)

Overlundvej 58830 Tjele
logo

Med AK TOTAL som sparringspartner, vælger du solid faglig kompetence og stolthed ved enhver opgave. Vi udfører stort som småt og altid i bedste kvalitet.

Pedesmultiservice

Mørkhøj Bygade 32A2860 Søborg

Med mange års erfaring tager jeg gerne alle opgaver på mig. Jeg har gode kompetencer inden for bærende konstruktioner og alt tilhørende arbejde. Kontakt mig gerne for en snak om din opgave.

Keld's Vinduesmontage

Blåhøj Kirkevej 507330 Brande

VP gulve

Åbent

Bjerrevej 1868700 Horsens

Næstved Tæpper

Åbent

Skovsangervej 144736 Karrebæksminde

Brabrand Gulve

Jelshøjvænget 198270 Højbjerg

Jensens Gulvbelægning ApS

Ingerslevsgade 1421705 København V

KP's montage

Bårdesøvej 495450 Otterup

Tæppeland Erhverv A/S

Valhøjs Alle 1772610 Rødovre

LS Tag og Gulv

Rogenstrupvej 26B8831 Løgstrup

Østergaard Gardiner & Markiser

Sædding Strandvej 61, 1. sal.6710 Esbjerg V

RMJ Montage.dk

Fjelstrup Nørrevej 46100 Haderslev

Storms Montage

Silkeborgvej 358653 Them

GJ Villa Ventilation

Arendalsvej 2368600 Silkeborg

Rene's Gulvservice ApS

Hasselvænget 294652 Hårlev

Entreprenør Thomas Petersen ApS

Industrivej 74490 Jerslev Sjælland

CCS Skandisan

Højdevej 48, 4. sal. tv2300 København S