Om firmaet

Mortang Advokater tilbyder på grundlag af faglig indsigt og erfaring engageret rådgivning og juridisk ekspertise med baggrund i klienternes individuelle behov. Advokatvirksomheden varetager såvel private som erhvervsklienters...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
45 76 62...
Adresse

Folehavevej 1A

2970 Hørsholm

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

9:00 - 15:00

Bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Mortang Advokater tilbyder på grundlag af faglig indsigt og erfaring engageret rådgivning og juridisk ekspertise med baggrund i klienternes individuelle behov. Advokatvirksomheden varetager såvel private som erhvervsklienters interesser med hensyn til rådgivning, førelse af retssager og mediation (konfliktløsning). Service er det overordnede element i forhold til klienterne og udgør sammen med den uafhængige rådgivning grundpillen i virksomheden.

Generel beskrivelse

Vi er højt specialiseret indenfor inkasso-området og håndterer større inkassoporteføljer for erhvervsvirksomheder, banker og finansieringsselskaber. Som følge heraf anvendes alle de nyeste IT-værktøjer, ligesom virksomheden udover 41 ansatte i dag, har ansat 26 medarbejdere til specielt at give møde i samtlige retskredse i Danmark. De mødegivende medarbejdere er alle pensionerede militærfolk og politifolk, som er blevet specielt uddannet til at give møde i fogedretten og civilretten.

Virksomheden berigtiger et ganske betydeligt antal ejendomshandler og har som følge heraf udviklet et enkelt koncept med faste priser.

Se vores hjemmeside for mere information www.mortang.dk

Mortang Advokaters valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Mortang Advokater

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

50

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Mortang Advokater findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Mortang Advokater

CVR-nr:

18075784

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

691000 Juridisk bistand

Startdato:

01-11-1994

Ledelse/Administration
Tom Bæk Mortang

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

45766200

45 76 62 00

4576 6200

45 766 200